-
[5500] par pitanja
pozdrav cijeloj ekipi!
Prvo ovako.Imam neku ponudu u zamjenu za svoj mda vario,nokiu 5500. Zanima me od svih koji su je koristili, kakve je dojmove ostavila na vas?Jeli bilo ikakvih problema, i kakve je kvalitet mob,jel se guli ili ima opcenito neke mane?
Hvala vam svima unaprijed!
-
mobitel je čist pristojan... dobro napravljen, nema lokera, pristojam mp3 player i ne toliko pristojna kamera ali dobra...
i ekran je kvalitetan i dobre vidljivosti... jedino što ne znam kako se drži baterija...
i tek sad sam primjetio da sam pisao za 5300...:spin: sorry...
o 5500 pojma nemam...:spin:
-
Ja nebi mijenjao Vario za 5500... Jedan od osnovnih razloga je taj što ima displey "ne-standardne" rezolucije (208x208pix), pa vjerojatno nema dosta aplikacija za njega... :-/
A za ostalo neznam... Makar je bila jedna tema di se korisnik bunio da mu se odljepila tipkovnica na 5500... :-/
-
Vec je bilo dosta napisano o 5500 opcenito, na forumu. 5500 zaista nije los mobitel, poseban je. Jedino sto eto npr. meni jako smeta taj njegov ekran, nije bas najbolji za symbian platformu i eventualno postoji sansa da ti se odljepi tipkovnica, sto se kod novijih modela malo popravilo?