Kako i gdje podesiti da se zvukovi sa kartice mogu koristiti kao ringtonovi ??? U starim Yuet-ima se mogao koristiti zvuk sa kartice kao ringtone al u novijima neće..... Telefon je V360
Printable View
Kako i gdje podesiti da se zvukovi sa kartice mogu koristiti kao ringtonovi ??? U starim Yuet-ima se mogao koristiti zvuk sa kartice kao ringtone al u novijima neće..... Telefon je V360
Objašnjavano već par puta al nema veze. Ako ne koristiš .ABR ili .ACR flash nećeš moć imat zvona sa kartice jer to podržavaju samo vodafonovi flashevi. Daj mi reci samo koji flash imaš? Ako imaš slučajno .ABR flash onda bi trebalo podesit jedan seem.
Sad je gore 0FR..... hebiga... stavio sam Yuet 3.1
evo da ne otvaram novu temu...zanima me isto ovo pitanje: kako staviti da uzima zvona sa memorijske kartice. u onoj mapi modifikacija za seem 0032 sam nasao ovaj redak "offset B2 - bit 7: dozvoli ringtones sa memorijske kartice (1 on, 0 off)" i probao promjeniti taj bit, ali bez uspjeha, odnosno promjenio je da vuce slike za wallpaper sa kartice, ali ne i za zvona. dali se to moze mozda nekim drugim bitom ili negdje grijesim?? dali je to netko uspio? mobitel je v360v. pozdrav
A problema. S flash &backup samo ubace taj flesh i bog.
tu se radi o kompletnom flashu jelda? ma na ovom mobitelu je sad onaj defaultni vodafoneov brandirani r4513...pa se nisam htio zafrkavati sa flashiranjem nego sam radje izbrisao vodafonove gluposti i ostalo promjenio preko seemova. neznam, sad citajuci poforumima vidim da to i nije neka frka, ali ima tih flasheva ko u prici :)
Ne, radi se o samom flashu, ne monsterpacku.