Tvrtka se još nije ni oporavila, a već razmišljaju o novim telefonima
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=76950
Printable View
Tvrtka se još nije ni oporavila, a već razmišljaju o novim telefonima
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=76950
Mislim da je ovo nemoguća misija realizirati u bliskoj budućnosti.
Btw, na onom prvom piše samo Siemens! :klap:
kad nemogu napraviti pošten mobitel.
Nisi u pravu, znaju napravit pošteni mobitel, ali ga ne znaju dobro izreklamirati i prodati. S obzirom na količinu reklama, nisam vidio niti jednu, u odnosu na neke druge marke prodana je zadovoljavajuća količina BS mobitela. to već samo po sebi govori o "nekvaliteti" BS mobitela.
hehe, može neko reć da su smeće i pljucat...ali kakav ja mobitel dobijem za 1000kn...hehe (el71). I ima sve, predobro izgleda, odličan ekran, dobra kamera s obzirom na ostale 1.3mpx, proširiva memorija...ja prezadovoljan. A za te pare sam moga dobit recimo nakaradnog k750 s joystickom kojeg ima svako i nešto slično. mislim, može neko govorit šta oće ali živio BS sve dok ja ovako jeftino nabavim dobar mobitel kao šta je ovaj:)
opće poznato je da im je večina mobitela ima ekrane niske rezolucije kao npr.... od novijih modela c81, to je živi užaš :freakout:
zar nisu mogli staviti barem 176x220, ne oni su morali još nižu rezu staviti....
a tak su svi stariji modeli osim s65..... kolko modela ima BT, osim s65,c81 i još koji ? a kvare se ko :smurf:
m35, sl45, su se kvarili ko :spin:
a što se tiče ukusa, svako bira sebi mob...
Jesi li ti uopće vidio EL71 i EF81....očito nisi jer ne bi pričao takve nebuloze...c81 je i predobar mob kakda se uzme u obzir koliko dođe.....BT imaju svi njihovi noviji mobovi pa tako i c81 koji je zbilja super jeftin....kvare se kao i drugi...odi u servis Nokia-e,SE-a,Motorole i vidjet ćeš pokvarene mobitele...simple sa that...nije tu BQS ni bolji ni lošiji od ostalih...nisu se u postotku ni m35 ,a pogotovo sl45i kvarili više od konkurencije samo što su u to doba bili izrazito rasprostranjeni,pogotovo m35 i c35(bratiću se u to vrijeme toliko hvaljena Nokia 3310 dva puta pokvarila u tjedan dana...)....jedino što si ispravno napisao da je izbor mobitela stvar ukusa!
očito nisi pročitao kompletan text, a šta sa starijim modelima ???
nisu imali BT, bez podrške mp3, niska reza ekrana, itd.....
a od novijih c81 : niska reza ekrana , kao da je model star 2 godine,
osim par modela tipa s65, el71 , ef81 koji su stvarno odlični modeli.
što se tiče kvarljivosti to se može desiti bilo kojem modelu, to je točno,
ali sam uvjek čuo ili vidio da se najčešće kvario taj m35..... puniš ga 4~5h
i nakon primljene poruke se ugasi jer je prazna baterija :thumbdown
c81-je kanta prepuna bugova,u plastićnom kučištu koje se izgrebe odma drugi dan...
el71 nije uopće loš mob,pogotovo za tu lovu,ali soft i baterija su ga srozali skroz...
ef81-izrada na najvišem nivou,osim tipkovnice koje ide 2-3 mm u svakom smjeru,soft abnormalno loš i spor i zato ga neki zahtjevniji korisnik neće koristiti duže od 2 dana,ali po novim formiranim cijenama od 800-1000kn,postaje zanimljiv..
ali općenito im je soft za ubit,najlošiji koji sam ja imao prilike koristiti,a i mobovi se sad za bagatelu prodaju,jer tko je jednom imao BQ više neće...
ja sam imao gotovo sve i mogu reći jako loši aparati,koje je užasno teško koristiti,a još teže prodat..
slusajte vas dva genijalca,ocito ste nepismeni jer da ste pismeni onda bi procitali teme vezane uz c81 na forumu pa isli soliti pamet ljudima koji ga koriste duze vremena. ja se uopce necu natezati ni raspravljati (jer kako kazu pametniji popusta) imam taj mobitel pola godine napravija sam sve potrebno(update na v51) za sta treba 10min i mob nema greske, a za tu cijenu mob je vise nego ok. ja mislim da bi bilo dobro da prestanete filizofirati i skupite se s ove teme jer se prolivate. :closed:
Baš sad malo proučavao. Nešto kao što su prva dva sigurno nećemo ubrzo ugledat, ali ovi treći izgleda realno i podsjeća me na SE Pxxx seriju.
Bilo bi dobro kad bi to bio neki nabrijani BS smartphone. :licklips:
Nije mi jasno zašto uopće rade nove projekte ako je tvrtka propala? :dunno:
BS pravi solidne telefone ali ih neznaju izreklamirat pa onaj preklopni ef71(čini mi se) pa takav je isti nokia n76 koji će biti bestseller(mislim isti po dizajnu) jedina mu je prednost simbian baterija je jednako loša.
Zanimljivi mobiteli...
Onaj prvi mi je ružan, drugi mi liči na sat, što je donekle pozitivno, a treći mi se čini sasvim OK... ali koliko sam skužio ima nešto ko tipke osjetljive na dodir (ako su peta i šesta slika isti mobovi)... :spin:
Znaš ti koliko je stara ta vijest o tim konceptualnim modelim?Cijelu vječnost i čudno mi je ju je sada netko izvukao....
Eto, bit ću čovik pa ću komentirat samo el71 kojeg imam. Software je po brzini u rangu sa k700i kojeg isto imam. v12, još ću se javit kad napravim update. Netrebam govorit koliko treba SE-u da učita bilokoju sliku, a kako to ide brzu na BS-u. Po brzini mi je bolji BS, s tim da SE nije brandiran, orginal SE-ov soft. I za bateriju, nemoguće je potrošit u jedan dan osim ako se ne radi o puštanju muzike na najglasnije cijeli dan ili igranja igrica cijeli dan. Kad nemam vrimena kopat po njemu evo sad nakon formiranja baterije izdrži i 2 dana. Da je toliko slaba, e majkemi nije.
i sa ef81 sam se družio neko vrijeme moram ti reć. neznan o kojem se softu radilo ali je bija brz. ne spor, brz u svakom pogledu. Šta se tiče tipki, sereš već, jedino šta su malo pretvrde ako duže visiš po njemu.
a šta se tiče sporog i lošeg softa...ako neko nosi tu titulu onda je to sigurno i zasluženo motorola. mislin da netriban dalje govorit...