-
>>>D600 vs N90<<<
-
hm...na koji sad pak mislis???d900 ili d600??
buduci je slika od d600, pretpostavljam na taj...
i odmah bih ti preporucila nokiu...prvenstveno zbog baterije...ja imam d600 i jedino kaj me na njemu razocaralo je baterija...jer uz koristenje mp3 i igrica nema sanse da izdrzi jedan dan...
inace mi je izgledom ljepsi d600, ali to je subjektivno... :p ipak ga ja imam... :)
ne znam sto je tebi bitno kod mobitela, ali eto...na d600 je veeeeeeeeeeeliki minus ta baterija...al vjerovatno si to negdje vec procitao...
takoder, glupo je da dok slusas mp3 ne mozes nista drugo raditi -igrati igrice, slati sms i slicno...
-
N90 je u svemu bolji i nema rasprave.jedino ako ti smetaju dimenzije i tezina,onda d600.
-
-
N90:
+ -> symbian, kamera sa AF, bolji displey, jeftinije memo kartice
- -> dimenzije i težina, baterija, nema vibru
D600
+ -> dimenzije i težina (u odnosu na N90), više interne memorije
- -> soft...
Ja bi se odlučio za N90, zbog symbiana i kamere sa AF_om... :spin:
-
dajte ljudi pa jeste li vi ikad držali u ruci n90
to je kao da držiš ciglu u ruci.
Još baterija. uz intezivno korištenje uvečer u 8 je napuni ponovno je na punjaču sljedeći dan u 3 popodne
i nema vibraciju
a d600 ima koliko toliko bolju bateriju
lijep dizajn
jednostavan meni
ekran oštrih boja
solidne fotografije(malo lošije od onih na n90)
bolji video
i bar je možeš držat u đepu
:spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
-
pa d600 je u svakom slucaju ljepsi, ja bi prije uzeo d600, jer ne volim te nokie i njihove baterije, ali ako cemo realno n90 je bolji
-
definitivno nokia n90...ma kaj ce ti taj samsung...samo za sminku a nije meni nesto lijep..ova nokia ak nista bar izgleda mocno taj rotacijski display dok slikas il snimas ko kamera,nice,jedino velicina ako ti ne smeta...makar je obojici baterija koma...da,nokia ima ljepsi display bolju rezu...
-
Samsung ima odličnu bateriju, samo je treba dobro isformirati i traje 3-4 dana bez beda...Nokia ima bateriju ubi Bože...osim toga, Nokia je velika valjda ko 5 Samsunga i k tome nema vibru i zbilja je nemaš di nositi (osim u tačkama)...moj prijedlog je da uzmeš Samsunga...
-
teško ju je i prodat kasnije ...najgore što nema vibro , .navodno zbog osjetljive optike ... što znaći " nedaj Bože da ti padne"
-
-
btw. meni baterija traje na d600 oko 4-5 dana, i ne pitajte kako, i ja sam iznenadjen s obzirom da dosta pricam i pisem sms!
i ja preporucujem n90, mislim da to nisu mob za usporedbu! da je d900 u pitanju, e onda je to jedan drugi par rukava!
-
N90! doduse zato sto sam d600 imao a ova nokia je stvarno posebna i htio bi je isprobat makar bi vjerojatno brzo u prodaju jer mi je nezamislivo imat mob bez vibre!!
-
-
Kakvo je to pitanje uopče, pa naravno da je bolja Nokia N90.
Mogao si postavit pitanje: Što je bolje Nokia 3210 ili Nokia N95???
:closed:
-
Netko je gore spomenuo velicinu N90 (mislim da je susjed iz cavtata :) ) i stvarno ne razumijem sve vas koji tvrdite da je N90 bolji :thumbdown
Dajte ljudi malo relativnosti... Ako kompjuter koji ima 8ghz procesor, grafiku sa pola terabajta memorije, 10 terabajta harda i 50 inca monitorom (uz mali dodatak velicine od pola radne sobe i snage mog centralnog grijanja) idete usporediti sa nekom konfiguracijom od 20,000 kn, koji je kompjuter bolji? Koji auto je bolji (za mene) Bugatti Veyron, ili Volvo S40? Naravno, ovaj prvi, ali koji je bolji za Vas, za mene i za decka koji vas je pitao za savjet??? Pa naravno ovaj drugi...
Sime ima 12 godina ako profil kaze tocno, dakle sime jel nosis posebnu torbicu (seinfeld izraz je European cariol) za novcanik, dokumente, ljekove, iPaq? Ne bih rekao. Nosis ruksak u koji ne bih rekao da zelis staviti spravu sa tako osjetljivom optikom i k tome preklopni mobitel, pa da onda netko u skoli opali u torbu, da ti ispadne ili tako nesto slicno... Mob nema vibru, pa ga u skoli moras fino svaki put iskljuciti i pod odmorom (vjerojatno) ukljuciti a to guta bateriju da je milina. Ili ce te neki zivcani profesor izbacit van jer mu njegovu tisinu narusava zvuk poruke koja dolazi, ili mute :confused:
Mobitel je tezi od vecine Wm5 uredjaja koji su inace najtezi i ima gotovo 200g i to u hlacama neces nositi...
Uglavnom da se ne razvezem odgovor na tvoje pitanje je N90 je nesto bolji mobitel, ali ZA TEBE je sigurno bolji D600 (ja bih jos razmislio i o SE K/D/W750)
-
ili cak k800 ali on je malo skuplji,ja ti n90 nebi preporucio ni da imas 25 god jer cim se ti dvoumis izmedu dvje razl. vrte mobova tj. izmedu symbiana i dummya to znaci da ti symbian netreba ili da ga neznas iskoristit.stoga def. d600 jer to je zatebe idealan mob,jer kad se stavim u perspektivu 12 godišnjaka n90 def, nije za mene.
-
d600!!!!!! ja ga imam od kad je izašao (kraj 2005. god.) i s bateriom sam imao problema tjedan dana, dok se nije formirala i od tada pa do danas mi traje najmanje dan i pol, a nekad i 3. no ja puno razgovaram i stalno sam na mobu.
račun za mob dobivam od 500 - 800 kn.
-
ja imam evo 15 god i meni ne smeta velichina ni tezhina jer imam velike džepove:spin: a nosio sam svakakve cigletine u džepovima,da sam ja ja bi uzeo n90 100% imao sam d600 i dosadio mi nakon par dana i htio sam ga se rijeshit:thumbdown
-
Ovo je malo nezgodna usporedba zbog dobi forumaša koji je u dvojbi... Ja sam prvi mob dobio kao 13-godišnjak,i služio je isključivo za poruke,pozive i igranje Zmije (OK,to je bilo prije izlaska legende 7650 :)). Uglavnom,pretpostavit ću da dečku ne trebaju aplikacije za navigaciju,Office i sl.,nego da želi mob za komunikaciju,muziku i povremeno slikanje. Zato ću teška srca predložiti D600 koji sve to može,a dosta je manji i praktičniji. Makar se ja ne bih dvojio niti sekunde u ovoj usporedbi : N90 je bolji u svemu,veličina mi ne smeta (naprotiv,mrzim malene mobitele sa malim ekranima i tipkicama),vibru i rijetko koristim. Symbian,kamera sa AF-om i zaslon poprilične rezolucije bi presudili
-
bas tako.n90 je nekome cigla(i meni je) i nece je uzeti bas iz tog razloga,ali ne smetaju svima te malo vece dimenzije.
-
N90 definitinvo... a samo da kazem nemoze se bas ni usporedjivati jer nisu bas rang... u cijeni mislim.... d600 mozes nabaviti za cca 1300-1400 kn...
-
Po meni n90 definitivno ako ti ne smeta to šta ga ima bokun ;)
-
N90 ali ti treba oružani list http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/b025.gif he he
Ma nokia,definitivno
-
Slažem se s dorianom greyom...ako imaš 12 godina, mislim da nisi neki poslovan i prezahtjevan korisnik koji treba kompjutor od mobitela. Također, N90 je jako osjetljiva i zbilja je treba paziti dok znam kakvi su današnji klinci i taj mobitel nebi izdržao tjedan dana...moj prijedlog je D600, koji je jeftiniji, manji, atraktivniji i zadaovoljava više od onog kaj tebi treba! :thumbup: