-
opet taj sl45
kad si stavim alarm da me ujutro budi ,nikad se ne probudim jer mi se mob ugasi i onda me stara probuda kad me zove na kucni!!kupio sam novu bateriju i opet isto,mislio sam da je zbog one baterije koja je drzala 5 sati problem ali ni ovo nisam rijesio?jel to neki bug ili sta?ali kad ovak nariktam da mi zvoni po danu bezveze onda mi gad zvoni!!!koji je to *****?fala
-
Jel ga mozda gasis u profilima preko "Without alarm"?
Jel slozis sutrasnji datum da te budi? :)
-
slozim sutrasnji datum!ne gasim ga preko without alarm!ja namjestim alarm i on mi se sam ugasi!!!
-
Dal ti je po noći ugašen mob? Meni je na C55 bio sličan problem, kad bi alarm počeo zvonit kad je mob bio ugašen, bom bi se nakon 1-2 sekunde ugasio. Probaj stavit novu verziju firmwarea, meni je to pomoglo.
-
da, koja ti verzija fw-a? pogledaj to, pa cemo dalje...
-
56 je verzija firmvrea!kak bi mi se mobitel gasio ako je ugasen??pa upaljen je cijelo vrijeme?nikad ne gasim mob
-
jel ti je mob mozda na hladnom ponoci, jel imas otvoren prozor kad spavas? to moze utjecat na bateriju uspori se kem reakcija i padne joj napon, pa se ugasi sam od sebe
-
Kad ga nariktaš, da li odabereš na reoccurance "daily" ili "once"?
-
pa nije hladno,nekih 20 stupnjeva,a stavim once kad nariktavam:))
-
Stavi daily pa da vidimo jel zeza. :)
-
sad vec 2 dana zvoni na vrijeme i ne gasi se!!!sta je tom mobitelu
-
Ako je problem u tome da li je prozor otvoren ili ne onda to nije mobitel nego igračka.Ljudi , budite ozbiljni.Ako se stvarno ustanovi da mu to smeta ja ću svoj istog trenutka baciti u beton.
-
pa meni je prozor otvoren i kad je vani -5, pa normalno da to utjece!
-
Pa kakav ti je to mobitel s kojim ne možeš telefonirati recimo sa skijanja, Šta bi onda Finci? Oni valjda nemaju nikako siemense? Hladnoća može utjecati na trajanje baterije ali ne toliko da se mobitel ugasi sa recimo pola baterije. Definitivno, to su nagađanja. Ja ne spavam kod otvorenog prozora ali koristim mobitel i kad je vani -15 i sve je u redu.
-
-
probaj ga ostaviti da se ohladi na tu temp, ne samo koristiti ga pri toj tem, a minutu prije je bio u djepu hlaca u kojem jen 30stupnjeva
-
moguuce je to sa zimom...sjecam se mog m35 sa nimh baterijom kad god bi iso na nogomet tak u 1 2 mjesecu redovito bi se gasio jer bi ga ostavio u jakni na golu...simensi ne vole zimu jeb ga :)
a kaj ti nesznas da finci imaju Nokiju? hehehe
-
ma nije da siemensi nevole zimu, nego baterije su takve da slabije rade na nizim temp, to vam pise i na bateriji, to je kod svakog mobitela jer svi koriste istu tehnologiju bat
-
Općenito ni jedna elektronička spravica ne voli zimu, (osim nekih vojnih, ali to nije bitno)
-
a procesor voli zimu i nevalja mu toplina(kompjuter)
-
Znam ja da Finci imaju Nokiju ali znam i da je Siemens radio telefone kad nokia nije ni postojala.Uostalom J... takav telefon.
-
Jel alarm radi OK od cijelo vrijeme od kada si stavio "daily"?
-
juce3r sa stavio na daily pa mi i sad radi ok!!!