Treba mi telefon koji može sve sms poruke koje dobijem spremati na memorijsku karticu, a da nije kompliciran, te naravno neke normalne cijene (do 2000kn u dućanu).
Printable View
Treba mi telefon koji može sve sms poruke koje dobijem spremati na memorijsku karticu, a da nije kompliciran, te naravno neke normalne cijene (do 2000kn u dućanu).
Symbian nokije imaju mogućnost spremanja SMS poruka na memo karticu...
Ali su oni malo skuplji u dućanu... :-/
A koliko mi je posznao SE modeli K750/k610/k800/w800 nemaju tu mogućnost kao i Samsung E900/D600 (ako se nevaram)... :spin:
Ma za SE modela znam da nemaju tu mogućnost, ali za Samsunge nisam 100% siguran...
Znam da se na E900 poruke spremale na SIM karticu i u memoriju telefona (koja je ograničena na 200 poruka)...
Treba mi da se poruke spremaju ili kopiraju na memorijsku karticu direkno iz telefona, bez ikakvog dodatnog softvera.
Uzmi oglasnik u ruke i nadi nokiu N70
Seki ne treba symbian.
Je, netreba symbian, ali koliko ja znam jedino symbian (i smartphone) mobiteli to mogu...
Ili će se morati pomiriti da joj stane određeni broj SMS_a na mob ili kupiti symbian (ili neki slični)...
Kad smo vec kod toga, koji program je potrebno snimiti na N70 da bi se poruke kopirale na karticu, po mogucnosti automatski?