Zanima me je li to itko primjetio al vidio sam dva ''el nino-a''
Jel mene peru halovi...ili??
Printable View
Zanima me je li to itko primjetio al vidio sam dva ''el nino-a''
Jel mene peru halovi...ili??
a šta ćeš....
ovaj koji je samsung moderator ima onaj znakić poviše
al ovaj el nino je prije bio phytosculpt (ne znam kaj to znaci)
a ovog drugog sam vidla u temi od 2003 godine
jedan je el nino, a drugi el ninjo, samo treba znati pročitati.
wooow big deal..razlika u onom znaku gore...nepotrebno je napadanje.bio sam ja i zadovoljan prije..nego eto vidio to pa napisao koju.Unaprijed se ispričavam svim forumašima ljubiteljima sapunica što nisam ovo znao pročitat kak spada...znaju oni koji su...pozdrav
može:closed: :closed: :closed:
LOL.
:closed:
Pa baš ti hvala rospaya.Ljudi ovo već prelazi u veliki off
Dobro, što se tiče duplih nickova, ekipa moderatora, posebno Sodom i Zappan su se pokazali jako prijateljski naklonjenima.
Naime, imao sam onaj stari glupi nick-Mobyy, i kad sam ga htio promijeniti u Moby, jedan se član (namjerno?) ulogirao pod tim nickom. Naravno, kako sam ja zatražio prije promjenu, i nakon prijave tog nicka, modovi i admin su stopirali taj nick kojeg je netko prijavio, a pretpostavljam, kao spam.
Tako, da ima nekih problema oko El Ninjo i El Nino, vjerojatno bi to bilo već riješeno.
Haha, koji incident, bas me zanima? Jel onaj sa Thompsonom gdje sam okrivljen da sam "crveni"? Ili ono gdje sam htio uvesti reda medu podforum koji je u totalnom rasulu? Da nije mozda onda kad sam htio postati moderator i bio odbijen sa ogromnih 12% glasova?
Molim te 'flOorKilla', reci mi, o kojem se incidentu radi?
Btw, ja nisam tvoj stari i mladi sam od tebe 4 godine.
'rospaya' necu vise odlazit u offtopic ovdje ako hoces mozemo malo popricat na pm. i btw ne vidim kakve veze ima to sto ti ne pricas sa mladjima od 22 godine, sa onim sto ja rekao - da bi bilo u redu da svi u profil napisu svoje godine. i btw kad vec kazes da si mladji 4 god tj da imas 17, prvo se nauci postovanju prema starijima od tebe a onda odluci skim ces razgovarat a skim ne
Vec kad si me javno prozvao zbog 'incidenta' onda mi javno reci o cemu se radi, a PM mi nemoj slati jer nemam sto sa tobom privatno razgovarati.
Sarcasm: A form of verbal irony, expressing sneering, personal disapproval in the guise of praise.
To je onaj dio sa onim da ne razgovaram sa ljudima mladima od 22 godine, sto je doslo kao reakcija na tvoju glupu tvrdnju da ces se drukcije postavljati prema nekome od 13, 20 ili 40 godina. No pustiti cu te da si razmislis zasto sam to rekao.
Edit: tek sad sam vidio ono postovanje prema starijima.
Ako s time ti mislis da bi trebao imati nekakvo postovanje prema tebi, zalutao si u krivu ulicicu. Imam ravno 0 postovanja prema tebi jer ti imas jednako toliko prema ljudima mladima od tebe, sto si vec sugerirao u ovom threadu.
Kada napravis nesto zbog cega bi te postovao, dajem ti svaku cast, a dok se to ne dogodi ti si jednak meni bez obzira na godine koje mi ne znace nista, jer nisi dokazao da si vrijedan mojeg postovanja.
hvala ivstojic-u no mod tim je dobro upoznat sa članovima foruma i njihovim nickovima,dva potpuno identična nicka ionako nisu moguča a ovo nije jedini primjer sličnosti nickova kakvih ima na stotine ovdje.
Ubuduče smirite strasti, ako je potrebno ispucat se negdje pripazite da forum nebude mjesto gdje to činite...kroz nekoliko dana unatrag vidno se ističu članovi koji potiču ovakvo ponašanje, ako se stvari nastave u tom smjeru rješavat ćemo to na drugačiji način
:closed: