koji je bolji od ova dva mob?
camera , igre , melodije , memorija, baterija i sl.???
Printable View
koji je bolji od ova dva mob?
camera , igre , melodije , memorija, baterija i sl.???
sve ti govori u prilog nokie,ali razmisli bolje i kupi nokiu 3660,proširiva menorija ekran 65t boja,kamera odlićna(slike su najbolje),igri imaš mali milijun za nokiu po stanicama.nokia vrti wav i midi,baterija je malo bolja kod se jer on nema tolko opcija pa manje troši,ali nokia je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja ti preporučam 3660. Pošto je 7650 već zastario i ima malo memorije koja se ne može proširiti
Najbolje ti je uzeti 3660. Viruj mi. Ima sve i malo priko toga!
Offtopic:
4 Dario:
Koja ti je verzija SW-a???Imam problem ne rad mi Composer!
V 4.57
A je li imas problem s composerom???!!= Citat =:
Poslao: dario_mobifreak
V 4.57
uzmi 3660 ili ako imaš malo više love uzmi 6600 ima sve kao i 3660 samo je manji i ljepši i lakši , a i ima 2x zoom kameru.
Velicina stoji, ali zoom je smece. Pa svaki soft za fotografiranje ima veci zoom od 2X.
:) :) :)
neznam kakva je nokia 3660, ja imam 3650, i mob je 100 puta bolji od 7650 i T610
Nokia 3660 je istih dimenzija kao i 3650 samo što ima 65k ekran i normalno postavljene tipke
meni composer radi normalno
... koje su toliko stisnute da je živa muka tipkati po njima...= Citat =:
Poslao: cyberphere
Nokia 3660 je istih dimenzija kao i 3650 samo što ima 65k ekran i normalno postavljene tipke
Pa ne bi ja baš rekao da su jako stisnute. Osim ako imaš čevape pa ti je teško ih pritiskati
4 Dario:
Znaci kad odes na novi ton on bez frke radi. Jer kad udem u njega pise mi no tone i ja idem na new a on mi napise system error.
radi,možda se koji 5-6 put pojavi to,samo ga restartam i radi ponovo
tako je i meni bilo na 3650= Citat =:
Poslao: andro2001
4 Dario:
Znaci kad odes na novi ton on bez frke radi. Jer kad udem u njega pise mi no tone i ja idem na new a on mi napise system error.
Ma nije to nego sam se naviknuo na razmaknute tipke i njihov raspored na 3650 tako da mi je malo muka tipkati na normalnoj tipkovnici...= Citat =:
Poslao: cyberphere
Pa ne bi ja baš rekao da su jako stisnute. Osim ako imaš čevape pa ti je teško ih pritiskati
Ma rijesio sam problem. Tribalo ga je samo formatirati! Sad radi kad god!= Citat =:
Poslao: duka187
tako je i meni bilo na 3650
Definitivno 6600 ako se dvojiš između nokie i SE-a
kaj pitaš uopče...nokia između ova dva modela...