Dakle mobitel me traži kod otključavanja, a nemam doma upute, pa ak netko može stavit tu. Hvala!
Printable View
Dakle mobitel me traži kod otključavanja, a nemam doma upute, pa ak netko može stavit tu. Hvala!
0000
to je to
Hvala, ali nije to taj kod. Vjerovatno je taj kod promijenjen iz defaultnog, nego jel postoji neki način da se taj kod vrati na početno ili da se isključi?
Pa ipak si na netu a znamo gdje se uvijek može naći upute za telefon - na web stranicama proizvođača Croatian K800 User Guides, Version R1a (3,15MB)
Da ne pišem novi post.
Ako ti vrijedi garancija onda idi u ovlašteni servis i besplatno će ti ga resetirati na dafaultni,za slučaj da ga ne nađeš u ovim uputama.
on je trazio w800...
:spin:
probaj 12345 ili pet nula!
@sms freak - trebam za w800i, budem pogledao na se stranici, garancije nemam tak da nista s servisa, hvala
@ s.silva - probao sam već ta 2 koda i nejde, promijenjen je kod s defaulta vjerojatno
a onda si skini phone xs plus plus i sa nim stavi na default 0000 ako nemaš garacije!
Dal bi možda pomogla nadogradnja sofrtvera s sonyericssonove stranice, da se mob vrati na defaultni kod?
A kak je jednostavnije, ovaj plus plus nemogu nać na google :(
Eto nakon kontakta s bivšim vlasnikom moba, pronađen je kod koji je promijenjen. Svejedno, hvala svima na pomoći!