Koliko im treba da mi pociste prasinu ispod displeya?
Jeste imali slicne probleme?
Jer si mislim ako to jednom otvore i ociste, da bi prasina jos lakse mogla ici unutra.
Prasina mi je dosla od nosenja u dzepu naravno.
Hvala.
Printable View
Koliko im treba da mi pociste prasinu ispod displeya?
Jeste imali slicne probleme?
Jer si mislim ako to jednom otvore i ociste, da bi prasina jos lakse mogla ici unutra.
Prasina mi je dosla od nosenja u dzepu naravno.
Hvala.
koji model?
fino rastaviš ga sam i obrišeš prašinu...
nema potrebe za servisom
nečeš izgubiti garanciju zbog toga...
mislim, kak hoćeš... al budeš bacio bez veze 50-100ks...
nađi na netu kak se otvara mobitel i samo oprezno i polako...
Ja imam na 6280 par zrnaca prašine ispod displaya,ništa strašno. Planiram odnijet u Mobis kad postane kritično i natjerat ih da to potpišu pod garanciju. Takvo nešto nikad nisam imao na mobu,pa sam se raspizdio kad sam primijetio. A nisam ga uspio ni rastavit :(
pa sad...sigurno ces cekat tjedan-dva ako nemas neku vezu, ako imas 5min, a sto se tice garancije, sta kad ce masku htjet promjenit, glupo je stalno trcat na servis
Rastavi to solo nije ti problem a ni ne isplati ti se i da je besplatno toliko bez moba ostat...
A sta se tolko vidi ta prasina?:confused:
da rastavi si sam.
imas upute na youtubeu, lik ga je rastavio sa noktima za kojih 30 sekundi.
bas simple izgleda.
ja sam nokiu 6280 čistio već 3 puta sam i nema nikakve frke, samo opušteno... mnogo se lakše rasklapa nego što se čini!!! Imaš 5 kopčica na koje moraš obratiti pažnju i to je to. Skida se kompletna gornja maska sa tipkama. Ustvari evo link...
http://www.youtube.com/watch?v=JMjvXkoT-QE&NR
I meni se to dogodili na 6280 vec nakon 3 tjedna,nije mi jasno kako tako brzo a fakat pazim na mobove