-
C62 versus M55
Ko ima kakvo misljenje, koji je od ova dva mobitela bolji?Sto se funkcija tice, pobjedu vjerovatno odnosi M55, posto je najveci nedostatak C62 izostavljanje Jave, ali zato ima znatno bolji display?Koji biste od ova dva telefona preporucili, s tim da je M55 oko 90 KM(350-ak Kn) skuplji
-
C62 je mnogo spor mobilni,prema tome M55
-
-
Ma M55, bolji je, ja ga imam, ima sve potrebno... M je viša klasa od C, to svi znamo :))
-
Mislim da je c62 bolji,slike uslikane kamerom na M55 ekranu
izgledaju grozno,na c62 ce puno bolje izgledati zbog vece reze.
Pogledajte i sami: http://www.mobile-review.com/review/...s-c62-en.shtml
-
Ako ti je važan isključivo ekran, uzmi c62. Ako nije, ja bih ti preporučio M55 jer ima sve moguče funkcije osim bežične komunikacije, ima odličan dizajn, one cool diode itd.
Ja imam m55 i posve sam zadovoljan.
-
Kao što su ti rekli, ako ti je važnija slika(ekran) zemi si C62, a ako Java i ostalo, M55. Brijem da je brži M55
-
...budem ja stavio sliku na kojoj se vidi kak izgleda slika na M55...uopće nije loša...
-
Pa ovak nije loša, al pri fotografiranju :((. I jako je velik bed kaj nema, hm, kako ono se zove? Sad višen nisam u svijetu mobitela, sad nastupili bajcikli... Ono kaj vidiš na ekranu prije fotografiranja, kakva bi bila slika... Ma kako ono?????
Evo, malo ću reklamirat, ko oće, nek dođe na www.dropbike.com > forum je lud , tam sam cijelo vrijeme :))
-
Pa c62 bi i uzeo samo radi boljeg ekrana, al necu da uzimam sad nov telefon a da nema jave, posto mi jest bitna, pa u svakom slucaju hvala izgleda da cu ipak uzet m55