-
S3 problem
Trebala mi lova pa sam prodao svoju grafu i navabio sam si S3 trio64 2MB.
PCI grafa..Uključio sam ju..Upalio komp i xp sam snjimi drivere..Restrtam..Problem je u tome kaj nemogu mjenjati rezu..Pa sam probao snjimiti drivere sneta..Ali javi ovo
This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)
If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect.
U čemu griješim, dali se drugačije njimaju driveri za PCI grafe?
U device manageru mi je uskličnik pokraj grafe..ko upozorenje neko..
-
ako je žuti uskličnik driver ti nije ok skini graf iz pc pročitaj koja je i serija i na driver guide skini driver ako ti treba pasvord za uć u driver guide javi bok.
driver moraš nać koji je za nju ,na kartici ti piše koja je i neki brojevi ili model sa brojevima to progoglaj i ok bude
-
Za tu grafičku moraju ti odgovarati drajveri od XP-a, ne trebaju ti nikakvi drajveri s neta. Samo ju obriši iz device managera i kad restartaš trebao bi ju opet pronaći i staviti normalne drajvere.
A zašto ne možeš mijenjati rezoluciju, pa razmisli malo: kartica ima 2 MB memorije, a u to stane jedan ekran od 800x600 sa 32 bitnom bojom ili eventualno (ako kartica podržava) jedan 1024x768 sa 16 bitnom. Ne možeš čuda očekivati od tako stare kartice ;)
-
kod svake promjene grafe dobro je reinst win jer makar maknes stare drivere ostane ti nesto jos tako da imas samo problema s tim