je moguce otkrit broj koji me zove ako pise skriveni broj
Printable View
je moguce otkrit broj koji me zove ako pise skriveni broj
Nemozes...bar ne mi smrtnici..he he
Moja frendica je davno moga..
Imala je neki sagem, i čim ju je netko sakrivenim brojem zvao pisalo bi joj tko je, isprobao sam i radilo je, a kako.. neznam..
Mene netko stalno cima sa skrivenog broja, zazvoni jednom i prije nego se javim prekine. Prošli tjedan sam napisao zamolbu operateru da mi otkriju broj i rekli su da ču što je prije moguče dobiti odgovor. A onda če biti :sheriff:
nista bez zahtjeva policije.
da, broj ce operater otkriti jedino policiji uz nalog, a to postizes tako da tuzis anonimnu osobu radi uznemiravanja. inace nema nacina....
Boi sam na policiji zbog uznemiravanja od strane anonimne osobe.
i što su ti rekli
Napravili su zapisnik i rekli da če prosljediti dalje.
pa nisi normalan, sto ako je neka tajna obozavateljica, pa da mora platit kaznu ili joj ukinu broj....koma, nece te vise zvat ni na kavu.
mora da te zaista zivciralo to jako kad si se obratio policiji...ja volim kad me zovu na skriveni, fora je
Ja ih uvik sprdam kad me zovu tako..
Ajme kako bi glupo ispalo da imaš tajnu obožavateljicu koja treba platit tu kaznu :D
Pa znalo je biti i više od 20 poziva dnevno, a šta je previše previše je. Ko je da je loše mu se piše :) ...
hehe sad kad ti saznas mozes ti nju zvat...pa da budete 1:1, glupo bi bilo da samo ona placa kaznu.,..naravno ako ces dignut tuzbu
A šta ako kupiš broj samo za tu stvar...onda ti ni policija nemože ništa..minjaš brojeve po želji
onda lijepo vide u kojem je uredjaju bio taj broj i vide koji je broj trenutno u uredjaju i ulove te i prebiju te :)
SAce on rec a sto ako imas uredaj samo za to... :) minjas uredaje
Jel moguće slat SMS sa skrivenog broja?
Zato ja kad me tako netko zove sa skrivenog broja, spojim mob sa kompom i stavim da automatski prihvaća pozive, tako svaki poziv s tog broja traje barem 1 sekundu :klap:
da jeli moguce slati sms sa skrivenog broja??
zato jer mi je prijatelju neko slao sa skrivenog
mozes poslati samo 1 sms registriras li se ovdije - Besplatna Registracija" - stvarno **beno, probaj....