Jeli ko vidija novu reklamu za tomato di neki seljo priča bla blabla pa ga pogode sa "rajčicama" baš je luda
Printable View
Jeli ko vidija novu reklamu za tomato di neki seljo priča bla blabla pa ga pogode sa "rajčicama" baš je luda
Jok, nisam. Ajd' ako netko nađe nek' stavi na Youtube il tak nekak. dobri su mi oni, stalno se sprdaju i to dobro, nisu bez vezne neke fore nego imaju žicu (Bruketa & Žinić nisu bebe ;))
strasna reklama, bas sam je danas vidio i umro sam od smjeha.. prvo gledam koji je k.. toj zenskoj sta bleblece kad ono rostiljada paradajizom:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
i ja danas vidjeh reklamu...isto ostala zbunjena...kaj je ovo???a kad ono...rafal...lol
i ja vidio,al mi ton bio iskljucen pa nisam nist skuzio haha :D
Damn, cijelu večer gledam TV i ne vidim tu reklamu :(
Dobra je, i tele2 ima fora reklame(kad prcaju 091 i 098), pa cak mi se i svidaju ove novije od t-mobile(muzika), ali vip nikako, najlosije reklame:thumbdown
Ni ja nisam jos vidio reklamu. Nadam se da je bolja od onih prvih kad lik baca novce po cesti i kad ga pogodi paradajz.. bezveze.
@Blue, ne tako mjestai dobr reklame s losima B & Ž bi se uvirijedili;D
najbolje su reklame za tele2 pogotovo ona s starchekima za vip i onaj lik koji prolazi kroz zid za t-mobile hahahaha predobra
EDIT:evo link->http://www.youtube.com/watch?v=FSCmTghPjBw
ovdje je rijec o TOMATO reklami, ne o tele2
evo sad sam vidio kako priča neka onak tinejđerica i izubijaju je s tomatom baš je super reklama
Kao i ti koji si već tisućiti put ponovio da su ti glupe Tele2 reklame. Ti si sigurno mjerodavan za prosuđivanje Bruketa&Žinić produkcije reklama. Sve što znaš je opaljivati paušalne ocjene s gomilom smajlija koji bi trebali nadomjestiti ono što nisi u stanju reći.
Ah da: :bunny: :bunny: :fried: :fried: :jump: :jump:
reklama je bezveze :-/
Ja sam vidio maloprije tu reklamu, sa nekom ženskom kako priča na mobite pa ju izgađaju :)
Nije loše..
B&Ž su najbolji u RH trenutno, a i već neko duže vrijeme. Imaju žicu, imaju cohones i jednostavno rade ono što znaju.
A valjda ću i ja ovu vidjet jednom...
daj neko na youtube ak ima...meni je bas fora cak i da su najskuplji da se reklamiraju ko najeftiniji...ma bolji mi je tomato,jer je tele 2odmah skopirao cijene,mogli su bar lipu pojeftinit...
tomato nema gotovo ništa u ponudi mobitela , ali zato su jako kreativni u izradi reklama