aj ljudi, preporučite neke lijepe mobitele, za curu, glavno da je lijepi, po mogućnosti u nekoj smeđoj boji....
njoj se sviđa Nokia 7373, ali mi je nekako precijenjen...
što vi kažete... ?
tnx :)
Printable View
aj ljudi, preporučite neke lijepe mobitele, za curu, glavno da je lijepi, po mogućnosti u nekoj smeđoj boji....
njoj se sviđa Nokia 7373, ali mi je nekako precijenjen...
što vi kažete... ?
tnx :)
od sony ericssona, mozda K800 smedi ili K610 crveni?
Lg Kg800 (crni, makar ima i bijeli i rozi), Nokia 6111, 7373, 7370, 7360, Samsung D600/E900, Motorola K1, V3i...
ima ih dosta...
Ja bi išao na neku od Nokia iz L'amour serije (7360,7370,7373)... Nekako su fency mobiteli...
BTW: imaš i ovu temu pa u njoj isto malo pročitaj...
a daj kupi joj ko svakoj normalnoj curi ..parfem http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a234.gif
hmm,čokolada lg, ta l'amour serija nokia,i onaj samsung neki,neznam koji je zbilja,zenska neka boja,bas napravljen za cure
Probaj s nokiom 6111 u pink varijanti, vidio sam po gradu da ga dosta cura ima...
Ima mi cura bas taj i par frendica i sve vele da im je fora...:bunny: :notooth:
Onaj Samsung ima, crni sa zlatnim. Pre-ye-be-no izgleda mob, stvarno je mrak! Još sam vidio nedavno tam u Dubravkinom putu jednu koku baš s tim mobom, i nokti nalakirani ko na reklami, crni sa zlatnim šarama, i cijela je bila u stilu obučena, zlatni remen a crne hlače i bundica i tako to, ma bijoux! Nije niš posebno bila (tipa sex-bomba il nekaj), nego čisto normalna, zgodna cura, ali tako je dobro izgledao taj mob... Ma mrak je :licklips:
ma tebi je taj mob izgledao obro samo zbog ženske... vidim ja :D
neću joj ga ja kupiti, uzet će si ga sama, već sam ja zadužen da izaberem par modela.. ;)
6111 je bezveze, i njoj se ne sviđa, ko dječja igračka izgleda, a da ne govorim da je po svemu ostalom jadan...
samsung onaj - ružan...
eventualno ostaju Nokie... 7360 isto bezveze,...
a yebeni 7373 dođe 1800kn po oglasniku... strašno....
zapravo, koje su konkretne razlike između 7370 i 7373? znam da 7373 ima 2mpx kameru..
da li im je ekran isti..? software? koji?
isuz marija...pa to se treba sthelat prema boji mobitela..kuis ,kompletam image uz mob....ma no way http://www.cosgan.de/images/more/schilder/001.gif
Samsung E530, najzenskiji mob! Sad su jeftini...
http://www.livingroom.org.au/camerap...g-sgh-e530.jpg
Makar se moja cura i s crnim kg800 odusevila...
Zakon je taj samsung, pogotovo sad kad su po 100tinjak € u oglasniku. Meni je taj puno vise za curu nego kg800 a rozi i bijeli kg800 mi nikak ne izgledaju.
samo tako dalje, ima dobrih ideja. :)
ovaj samsung e530 otpada, ima ga jedna njezina frendica, sami problemi snjim... ;) a platila ga 3 tisuće kuna lani mislim...
ja sam za k610 crveni....definitivno jedan od najboljih modela za curu...ok je ovaj e530 po izgledu i onaj tigrasti ....al ovaj k610,kamera,soft,izlged,boja, i 2kamere...sto je dobro za video pozive,s kim ces ako ne s curom to prakticirat
ma ak ju onak stvarno hoćeš iznenaditi kupi NOKIU 7373, savršena je! Znam jer ju imam i još je k tomu roza. U paketu dobiješ privjesak, rozu torbicu, a na to ženske padaju. I ima dobru kameru, brdo mjesta i k tomu još dodatno dobiješ memorijsku karticu od 128MB.
Trium Mars ili Benefon Dragon izvrstan dodatak svakoj modernoj Međimurki.
šta kažeš na V3i D&G rođen za ženske samo je dosta skup još uvijek, ili Samsung E500 isto nije loš za ženske u onoj zlatnoj kombinaciji .... ima masu tel za njih
samsung E500 da se mene pita! cak u bijeloj kombinaciji mi nekako bolje izgelda!
btw, mogao si poll napravit,, pa da ljudi glasaju sad kad si prikupio nekoliko preporuka...
CHANEL No.5 sve rješava nikakav mobitel