Dvoumim se da li da uzmem motorolu e 1000 bez garancije sa 128 mb mem.kartice,usb kabelom,star godinu dana + 200 kuna.
Ili Benq c81 sa 128 mb micro sd-om,garancijom + 200 kuna.
Molio bih vas da mi kažete jer je hitno.Unaprijed hvala.
Printable View
Dvoumim se da li da uzmem motorolu e 1000 bez garancije sa 128 mb mem.kartice,usb kabelom,star godinu dana + 200 kuna.
Ili Benq c81 sa 128 mb micro sd-om,garancijom + 200 kuna.
Molio bih vas da mi kažete jer je hitno.Unaprijed hvala.
Kaj ti je ovo +200kn? Znaci ista cijena je za oba dva moba? Ha gle, meni je e1000 ljepsa i nema ih tak puno, joystick je odlican, jedino kaj je baterija kata-strofa totalna! Meni taj mob nije niti 1 dan nikad uspio izdrzat, bas niti jednom nije izdrzao preko 20ak sati s tim da nisam puno razgovarao, max pol sata.
C81 je manji u dimenzijama, ima malo bolju kameru, bolju bateriju.
E1000 ima 3g, bolji displey...
Ja bi u ovom slučaju ipak uzeo C81 jer je mob noviji a ima i garanciju, a nadoplata je ista... jedino kad bi nadoplata sa E1000 bila veća, onda možda E1000...
A kad uzmete u obzir da e1000 nije nikad imao kvarova,odlično radi ,a betarija mu traje 3 dana,popravlja li to dojam motorole?
Ijoš uzmite u obzir situaciju sa BS-ovima.
A gle... Pitanje je koliko koristiš mob da ti traje bateriaj 3 dana...
Ako ti baterija nije problem, onda uzmi E1000... meni je super na njemu što ima dobar displey, ali baterija ubija.. Softa na motoroli je po meni bolji engo an BS_u...
Da,baterija mi nije toliko važna,tj, ne koristim puno mob,znači e 1000?
Upravo tako!
Ne volim ni BS, ni Moto, al moto je mob koji kad sam korisitio me nikad nije iznevjerio, to sto mi je soft isao na zivce u nekim stvarima, moj problem:)
e1000 je po meni bolji izbor.raskosan ekran,3g i cinjenica da je to ipak motorola.:klap:
Da vam malo olakšam odabir,možda neki nisu shvatili moj prvi post imam ponudu da dobijem e1000+usb kabel +128 mb mem.kartice+ 200 kuna za BS EL71 ili c81 sa garancijom+128 mb mem.karticom+ 200 kuna za el71
Ja bih uzeo C81 jer je noviji mob i ima garanciju. E1000 ima 3G (koji malo ljudi koristi,ali ponekad dobro dođe) i bolji display,ali ovaj ipak ima garanciju. Sa mobom starim godinu dana nikad ne znaš. A i C81 uopće nije loš mob,poigrao sam se par puta s njim. Osobno sam sa Siemensima uvijek imao dobra iskustva,nikad nikakvih kvarova. Zašto uopće mijenjaš EL71,on mi je još nekako najbolji od te trojice?
ja bih c81,imao sam tu motorolu 4 dana,i nikako mi se nije svidjela,nekak mi je ipak preglomazna,sad kako ti volis...
c81 ima slabu rezu displaya..al je ipak bolji od e1000 zbog baterije....al u oba slucaja ne bi dao el71 za nijedan od ta 2....
display na ova dva moba nije za usporedbu,dok je na el71 vrlo kvalitetan.
Ja bi ostavio el71...
e1000 ima 3g,ja bi se mjenjao
Poslušao sam neke savjete i nisam uzeo nijedan,tj. nisam se i neću mjenjati.
Može lock
Da vas još nešto pitam,da ne otvaram novu temu,naime jedan lik mi nudi x680v(zapakiran,2 god.garancija) i SE K700i za moj el71,da li se to isplati uzeti i za koliko bih love mogao kasnije prodati ta 2 moba?
kako se ne bi isplatilo...jesi siguran da ti to nudi?:) ako da,naravno da prihvacas,ako je k700 ok cijenis ga cca 400kn,a 680 je po meni opet losiji nego el71,al ga prodaj i opet kupi isti bs...
Evo kao odnedavni vlasnik benq c81, da kazem par rijeci...
Ne znam posto se krecu motoroledanas, ali sam vidio da su oko 800-1000 kn, pa me ispravite ako grijesim, dok je c81 oko 500-600, znaci kao prvo dosta jeftiniji...
kao drugo c81 je prilicno lijep mob barem meni, noviji, manji, super je napravljena sredisnja tipka dok se onaj joystick na e1000 treba sakriti od sramote pred njim. idu takodjer vrlo rasirene mmc kartice, ujedno i jeftinije.
Inace c81 ima puno zanimljivih inovacija - softwerskih:
e-mail sa privitcima, citac worda, excella, pdfa, zip formata, sto se nalazi samo na symbianima inace i na rijetkim samsung mobitelima.
Takodjer je zanimljivo rjesenje mogucnost minimiziranja mp3 playera i inace mp3 player sa dosta mogucnosti, ima playliste, dobru preglednost: slicno kao u windows media playeru, tj po zanru, albumu, izvodjacu...
smatram da su to jako bitne stvari...
takodjer se playeru moze pristupiti pritiskom na jednu tipku ako ste vec u nekoj igri ili aplikaciji ili npr u wapu i potom se mozete vratiti nazad....
jedina mana je slabije razlucivosti ekran ali je ok, za tu cijenu.
a 3 g smatram da je beskoristan trenutno, buduci da jedina zanimljiva opcija je gledanje rtla koje je dostupno samo u vecim gradovima a i u njima nema svugdje signala, a moguce je samo par sati navecer...
eto toliko od mene...
3G je veoma daleko od beskorisnosti,a streaming je samo jedna od primjena (btw imaš više programa,Eurosport,CNN i isječke iz 1.HNL,samo je RTL besplatan za gledanje). Hoćeš surfanje (web'n'walk),mailove (DirectPush,BlackBerry),videopozive... UMTS/HSDPA olakšava dosta stvari,samo što je još nedovoljno raširen i nedostupan prepaid korisnicima. Meni je blesavo imati 3G telefon s kojim mogu samo gledati streaming,ali mi se ne prelazi na pretplatu. Što je,tu je
imao sam c81 , el71 i ef81 i svi su imali problema sa soft. , signalom i preoćajnom baterijom ..
to je jedan od razloga zasto benq-siemens prestaje postojati.