Jel mi može netko reći gdje se na K1 može isključiti EDGE jer mi je non-stop upaljen, a ne mogu skužiti di se miče? Zahvaljujem!
Printable View
Jel mi može netko reći gdje se na K1 može isključiti EDGE jer mi je non-stop upaljen, a ne mogu skužiti di se miče? Zahvaljujem!
Znam jedino za onu ikonicu od toga, pa ako triba reci... :)
No, za to mi treba...imam tu ikonicu i ne znam kak se miče...
Za to treba znati seem edit:)
u seem-u 0032_0001 promijeniti:
offset 89 - bit 2: EDGE Icon (1 on, 0 off) (only on EDGE supported phones with late version firmware)
I tutorial za seem edit je u motorola superthreadu..
Znači, moram imati taj seem editor na kompu i na kompu uključivat i isključivat kvačice za to kaj mi treba...di to mogu skinuti?
Joj, jesu komplicirani, ja sam mislio da to ima negdje u postavkama na mobu da to mogu maknuti...
preko moba neće ići... probavao sam to na jednoj v547 i nisam uspio. jedino seem edit, no El Ninoto na žalost ne kuži. a ima toga dosta da se napravi.
@El Nino; ako hoćeš, mogu te voditi korak po korak da to napraviš. od početka. dakle, prvo sinkronizacija sa računalom pa sve do promjenjenog seema. nije komplicirano ako dobro čitaš šta pišem i radiš kako se spada!
Ajde, ak možeš pošalji mi neki detaljan tutorial za to, jer imam osjećaj da ovaj EDGE ždere bateriju više nego kaj bi trebao, a i kod nas nije od velike pomoći...
prvo skini drivere za motorolu. ukopčaj mob da ga komp prepozna i pošalji win da traži drivere koje si skinuo sa neta ponovni postupak koliko te god puta pita windows.
zatim skini program LeaderGL Flex Editor 10.6, instaliraj ga i spoji mob. mob će ti biti u modem modu, ti samo stisni normal i kad se prebaci u normal mode, onda odi na struments-->seem explorer--> u polje load upiši u prvu kućicu 0032 a u drugu 0001. to je tvoj seem koji hoćeš editirat.
samo pritisni "from phone" i pričekaj 2 sekunde. ispisat će ti cijeli seem u bitovima na ekranu. napravi točno ovako kako sam ti rekao.
ako je offset 89, to znači da u stupcu tražiš osmicu, a u retku devetku. njihovo sjecište daje tvoj offset. samo isključiš bit 2 i to je to!
evo ti i slika kako sam ja to točno napravio. nakon toga samo na "save" i samo klik na to phone i restartaj mobitel. to bi trebalo biti to.
evo slike
http://img477.imageshack.us/img477/8...tledpz0.th.png
Uspio sam spojiti mob za Motorola Phone Tools i komp mi prepoznaje mob, ali ga ovaj LeaderGL ne može prepoznati...ne znam di je kvaka?
jesi dobro drivere stavio? komp ti treba mob prepoznak ko 3 ili više uređaja i apsolutno za sve trebaš staviti iste drivere
trebaju ti P2K driveri
OK, a di da skinem te drivere, imaš neki link?
Meni je ovo sve novo i imao sam u životu 2 Motorole na kojima mi je domet bio poslat poruku i nazvati tak da o ovim flexevima, seemovima i kaj sve već ima, nemam blage veze... :dunno:
evo skini 2.9 verziju:http://e1000.sitesled.com/drivers.htm
Kaj se prvo moram registrirat na stranicu il kaj? Odem na download V2.9 i onda mi otvori neku stranicu i ne kužim di da tu skinem te drivere?
iskreno neznam to je gogsova stranica...
probaj ove:http://www.megalab.it/download.php?id=71
S ove stranice sam uspio skinuti...idem sad to instalirat, pa da vidim kaj bu bilo :thumbup:
Instaliram driver headset, ali ne znam kako da u .rar fileu instaliram p2k drivere...kad to otvorim imam p2k driver u .sys formatu, ali ga ne mogu otvoriti...
Motorola je tak u qurcu da ne možeš normalno maknut u postavkama EDGE nego se moraš ubijat cijelu večer s raznim glupostima...još nisam skužio kak se to miče...VELIKA SRAMOTA za Motorolu!!! :( :wall:
nemoj to ovorit samo treba strpljenja da skužiš...ovako driveri su us sys formatu to je uredu sada pošto su u raru napravi folder na desktopu i unzipaj drivere u taj novi folder.te instaliraj nove drivere preko divice menagera(my computer desni klik miša propertis hardver divice menager pa na modems i tu bi ti trebala biti motorola te na to desni klik miša propertis pa drivers i update driver i sad za sve što ti ponudi instaliraj ove drivere ako ih možda nebu htio instalirat samo makni ove koje si predhodno insataliro....
Radio sam točno kak je Ifrit rekao, ali ništa...odem na Device manager > Motorola USB modem i stavim da mi traži drivere u file-u u koji sam drivere extract-ao, ali ništa...traži već 15min i ništa...
jel si napravio kako sam ti ja rekao!? odzipaš drivere, staviš u folder (recimo u my documents), zatim spojiš mobitel i kad te pita da adresiraš drivere, ne kažeš da on sam traži drivere po kompu, nego navedeš adresu gdje si ih odzipao! dakle, pošalješ ga u my documents-->folder u koji si odzipao i potvrdiš. javit će ti da je instalacija uredno prošla. upali leaderGL i pritisni tipku "normal". nakon pritiska će opet počet tražiti te sve moguće drivere i sve ih moraš poslati u isti folder! tamo gdje si odzipao!
@El Nino
najbolje ti je da instaliras ovu zadnju verziju drajvera,posto su dovoljna dva klika za to,a sve ostalo ce samo da se obavi...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35003
mozes to rijesiti i sa skinom prilagodjenim, ja imam neki acid i nema ikona koje ti smetaju.