pozdrav........postoji li kakva mp3 budilica za xp.........ili neki plugin za win media player
sry..na temi.......al evo nasao sam........
ako nekom treba ...program je free......
http://www.dirfile.com/perfect_alarm_clock.htm
Printable View
pozdrav........postoji li kakva mp3 budilica za xp.........ili neki plugin za win media player
sry..na temi.......al evo nasao sam........
ako nekom treba ...program je free......
http://www.dirfile.com/perfect_alarm_clock.htm
fora stvar, samo kad se jedan dan prije urakijaš, nebude te probudio niti top, a kamoli budilica neka...:) :)
jel to upali komp ako je ugasen?
ja misljim da ne
može možda ići na onu foru hibernate il kako već, al sumnjam da pali izgašen komp
ovo radi na temelju da aktivira neki defaultni media player, kod mene je to winamp, bez obzira dal je media player uključen ili isključen. znači, nije da zvrči kao budilica već povlači mp3-ce koje mu zadate. ako si pijan, i staviš Haustor-Enu, da te budi u 5:50 na, a otišao spavat u 2, da vidiš kako se skaće iz kreveta :) provjereno :D
dal radi sa ugašenim kompom, ne znam, nisam probao, komp inače ne gasim mjesecima. al koliko vidim po aplikaciji koja je jako jednostavnoa, mislim da nema mogučnost paljenja kompa. a zvoniti ne može dok je ugašen jer radi preko media playera.
A nije li to bolno za komp ne gasiti ga vise mjeseci?:fried:
Ne da nije bolno nego je i preporučljivo da ga što manje gasiš , naravno ako ti to mogućnosti dopuštaju.
tako je, upravo ovo što je izunic rekao, a zašto, razlozi su poveči; evo ukratko; prilikom svakog paljenja kompa napajanje povuče visoku struju, i uglavnom, na komponente djeluje mali el. šok, koji s vremenom šteti računalu, tj. njegovim komponentama, čast iznimkama koji imaju UPS, jer se njima u komp dovodi "idealno" ispravljeni i stabilizirani napov, gotovo savršena sinusoida. pošto napoon u gradskoj mreži u hrvatskoj svagdje varira tokom dana i noći, nekad je 230, nekad 22, nekad 240 V, paljenjem i gašenjem se događaju el. šokovi, ako ih se tako može nazvat koji negativno djeluju. zato je najbolje, tj. preporučivo računalo ostavit non stop na stabiliziranom naponu, i nemaš problema da će mu se nešto dogodit, samo je potrebno imat kvalitetnije napajanje i dobro hlađenje, i ne boj se crkavanja. to su samo zablude da treba komp palit/gasit, od toga više štete nego koristi.
ima u biosu na skoro svakoj ploci "alarm" i navijes u koliko zelis da se comp upali a vamo u start up stavis winamp ili MP sa snimljenom listom ili cak jednostavnije stavis neku pjesmu u start up. kod mene radi savrseno jednom sam greskom umjesto u 10:30 stavio "budjenje" u 3:10 a na start up sam stavio hard core i zvucnici bili do daske pojacani :D kako je to bilo veselo
sve 5 ovo što ti veliš, al ovo je aplikacija od 400-tinajk kb koja sve to radi bez greške, ultra jednostavna, i eto, pošto trenutno nemam moba, budim se na taj način, da ujutro doslovno iskačem iz kreveta, jer me strah da neću zaspat. i ne vidim razlog čemu komplicirat, kad sve to može netko0 napravit umjesto tebe... i to još besplatno :)