Ekipo kaj mislite dal ej Simens sa m55 htio napravit u nekku ruku naslejdnika m35ice?
Printable View
Ekipo kaj mislite dal ej Simens sa m55 htio napravit u nekku ruku naslejdnika m35ice?
Da su htjeli to napraviti onda bi bio neki robustan handy a ne ovako.
To što M55 ima M ispred ne znači odmah da je to i nasljednik M35 ili M45.
Pa, morda čak i je... Večina mobova m serije ima neki poseban dizajn, a tako i m55, me45, m35, imaju skoro sve funkcije kao i S serija, a više funkcija nego c serija. Za m55 se može dokupit košuljica koja ga štiti od padova... M55 je ustvari vrlo sličan ostalim modelima M serije, i moje mišljenje da je on pravi nasljednik m35ice.
M35 ima potpuno isti softver kao i C 35
Me 45 ima potpuno isti softver kao i S45
M55 ima različit softver i od C55 i od S55
Zaključak izvucite sami
...što dalje,Siemens pokušava napravit sa svakom klasom drugi mob,tj. najniža,niža,srednja,viša,najviša i fashion klasa...jeste vidjeli C60...fali mu dosta toga sa C55...
Čitao sam negdje da M55 nema veze M45 i M35.
Što se tiće one košuljice da ga ta čini nasljednikom prijašnjih M-serija je po meni absurdno jer onda onda ubiti možeš staviti futrolu na npr. S55 i evo ti ga na.
Ne misim samo na izgled,nego i na funkcionalnost.Mislim da ciljaju na isti segment trzista,obojica su dosta opemljeni funkcijama (za svoje vrijeme) i atraktivni dizajnom(m35 je zasticen od svih vanjskih utjecaja,m55 diode ima)