evo non-stop otvaram neke teme jer ne znam koji mobitel kupit evo zadnja. N70 ili K800i
Printable View
evo non-stop otvaram neke teme jer ne znam koji mobitel kupit evo zadnja. N70 ili K800i
ja bi preporucio n70 zbog symbiana ali ak ti netreba onda k800
svakako n70, odličan mob, al ako te ne zanimaju symbian sheme onda uzmi SE, al ono.....al šta god odlučija dobro je ;)
Oba mobitela su super ali nekak prevaguje n70
n70 ima bolji video+symb.,,
ali k800 pere u zaslonu,kameri,zvuku,rds radio,xenon blic,brzina,memorija+kvlaiteta izrade koja je na najvišem nivou...ak ne tražiš symb,definitivno bez razmišljanja k800
Nebi ti trebao bit problem odlucit jer su to 2 skroz razlicita moba! Ovisi da li ti sta predstavlja symbian, meni to nis ne znaci i bez razmisljanja bi uzeo k800... Imao sam symbian u par navrata i nije mi se bas dopao a symb mobovi su obicno veliki i slabo im drzi baterija tak da sam odustao.
Bilo je već par usporedbi K800 i N70... trebaš malo "pretraživanje" koristiti a ne otvarati stalno teme...
Evo par linkova: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28309, http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=27255...
1. N70 - symbian, niska cijena (u T-mobu), dobra kamera, velik ekran (fizički)...
2. K800 - dobra kamera, bolja rezolucija displey_a...
nokia:nono:
SE:beer:
Nokia :jump:
Se:creep:
@speedy i zaginjo: a da u buduće malo potrkijepite svoje navode, a ne smalići...
n70 moj fren ga ima i zadovoljan je
N70 je ok,ali meni je nakako drazi k800(valjda zato sto ga imam:lmao: ).
sve ima + vrhunska kamera.:)
Vrlo jednostavno:
Ako ti treba mob za posao i zabavu,koji ima Office,pravi web browser i mogućnost instalacije svakakvih aplikacija,a kamera i zaslon nisu nisu toliko bitni,onda definitivno N70. Za svoju cijenu se isplati.
A ako više gledaš multimedijalne funkcije,rezoluciju zaslona i kamere i takve stvari,onda je K800i dobar izbor,jedan od najboljih u svojoj klasi
Ja sam do prije 2 mjeseca imala nokiu 6600, dakle symbian. Izluđivao me do bola.:angry: Od samog symbiana nikakve prevelike koristi, a usporava mob užasno.:sheriff:
Sada imam K800i, i mogu reći da sam se preporodila.:turn: Nikada više symbian. :nono:
K 800i je fenomenalan mob. :love: Odlična kamera, baterija uz slušanje muzike traje 5 dana, zvuk odličan...ma sve 5! Uglavnom moja preporuka!:klap:
@mama: to da od symbiana nikakve koristi, to se baš nebi složio... sve ovisi za što mu treba mob i što očekuje od moba...
Recimo, ja znam da su symb mobiteli sporiji od "običnih" mobova i da su teži i imaju slabiju bateriju... ali to me nesmeta jer uvijek mogu dodati neku aplikaciju koja mi može biti korisna a što nema na "običnom" mobu...
Mali off: BTW: ako nikad više Symbian, zašto ti onda u profilu stoji da koristiš Nokiu 6600 ?? vuče nostalgija ili? ;D ;D
Ico kao prvo nisam zaginjo nego ziginjo,a kao drugo glupo je usporedivati "pametni" i "glupi" mobitel..... Ja dajem glas za n70,jel je symbian,k800 ima odlican display,kameru a dizajn mi je cudan zbog glupog poklopca za kameru...
Reci cu opet k800 jer ga imam i nikakvih problema s njim, mob je fakat dobar i ako se odlucis za njega neces pogrijesiti ziher... :)
ja nisam htio koristit n70 umjesto k750 jer mi je k750 bolji...a tek k800,ne bi nikad mjenjo za n70,ne vidim uopce ikakav razlog da takvo sto ucinim,osim ako mi netko kaze da ce me simbian ucinit bogatim i sretnim,a sumnjam...i na mobitelu baterija treba trajat barem 2dana inace je banana...
zato nisam "zaljubljen" u symbian jer mi te "korisne" aplikacije ne trebaju bar zasad!
Svako ima svoje misljenje... Symbian stvarno pruza svakakve mogucnosti ali meni osobno nista od toga nije neophodno. Problem je sto su symb mobiteli gotovo u pravilu veliki i teski sa slabim trajanjem baterije i to me odbija. Da imam mogucnost birat symb ili obicni soft u kucistu kg800 naravno da bi uzeo symb. Zato i ne vidim problem u odluci izmedu k800 i N70, jednostavno se treba pitat da li ti symb software znaci toliko da zrtvujes sve ostalo sto je na strani k800...
jasno da symbian ima svoje prednosti,to i cijena pokazuje,ali kupovati ga samo radi pokazivanja nema svrhu.
o tome se pisalo već X puta i potraži malo po forumu... i ja sam pisao koje aplikacije koristim... Recimo jedna od onih koje redovno koristim (pored playera za mp3 i video) : OfficeSuite, preglednik PDF_ova (većinom za fax), FS Caller (slika pozivatelja preko cijelog ekrana), ProfiMail (makar ga ne koristim baš stalno jer nemam w'n'w) i još neke aplikacije...
Ovo potpisujem... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ja symbian koristim radi nekih aplikacija i radi toga što ga mogu brzo i jednostavno personalizirati... Dok kod "običnih" mobitela, rijetko šta mogu promjeniti (tipa mp3 player, preglednik slika...)... A još jedna stvar je u tome što kod Symbian Nokia, interna memorije služi za imenik i spremanje MMS i SMS poruka... tako da ih nemoram svako malo brisati... :)
ma znam da se pisalo x puta , korisne su te aplikacije teoretski , al velićina ekrana nije za to ( mislim na office ) , takodjer sam gro puta stavljao pitanja i odgovore za neki predmet, pa raspored za faks al mi je to sve bilo beskorisno :thumbdown
jedino na nokiji 9500 je to dosta funkcionalno
He he! Vjerojatno zato kaj si nisam profil mijenjala od kada sam na ovom forumu. To mi u životu nije neki prioritet. Imam pametnijeg posla nego gledati što mi piše u profilu koji sam ažurirala onda kad sam se prijavila na ovaj forum.
A fakat ti je i primjedba ono...:Puke: :creep: