Napokon korisnici Siemensa M(T)50 i Nokie 3410 mogu koristiti gotovo sve mogucnosti telefona,nazalost samo korisnici HT-a jer imaju dostupnu uslugu downloada JAVA igrica.Usluga je besplatna do kraja o.g.
Pogledajte na www.mobil.hr
Printable View
Napokon korisnici Siemensa M(T)50 i Nokie 3410 mogu koristiti gotovo sve mogucnosti telefona,nazalost samo korisnici HT-a jer imaju dostupnu uslugu downloada JAVA igrica.Usluga je besplatna do kraja o.g.
Pogledajte na www.mobil.hr
"Period trajanja igrice je 30 dana, a nakon toga će biti potreban ponovni download."->jedino je ovo bezveze!ak se neko baš voli igrat,dosta će ga to koštat!lako onda svima koji su na pretplati pa si skidaju igrice gprs-om al žalim one pripejd korisnike koji će ih skidat na laganih 9.600kbit/s!ha ha ha.kad neko sazna kolko će se kasnije plačat skidanje,nek mi javi.
jel ima dobrovoljaca da mi napravimo neku igricu?
:confused:
...mala napomena: trenutno tu uslugu mogu koristiti samo pretplatnici što će reći - nemaš pretplatu nemaš java igrice... :cry:
Ispravak netočnog navoda.
Uslugu mogu koristiti i Simpa i HTcronet korisnici,vidio sam banner negdje danas na kojemu je napomena da je "usluga dostupna i za HTcronet pretplatnike".
Besplatna je djelomično,kosta samo dugotrajna veza na WAP-u(za Simpaše i cronetovce koji nemaju aktiviran GPRS).:p
...provjerio i ja i priznajem da sam krivo protumačio mogu i Simpa korisnici uz uvijet da si skuhaju lonac kave i čekaju, čekaju, čekaju; naravno da se igrica skine...:D
Nebrinite, kroz mjesec dana i Simpići će dobiti GPRS:cool:
A onda i "lagane" želučane tegobe...:D
A priča se da Simpići odnedavno mogu slati MMS.:confused: Do 31.12.2002. besplatno.
da frik!ic ol čru!
Aj đast nid MMS fone end onda mogu slati na obje mreže.Imam kome ali nemam sa čega,kako lošeee!:angry:
a u biti još nemreš slat na oba dvije mreže!evo baš sam jučer pročitao kako je u finskoj sad tek poslana prva por s jedne mreže na drugu.do sada se uopće nije moglo!znači treba malo sačekat dok to dođe do nas.jedino ak imaš oba dve sim kartice!:D
E ovo drugo je,imam SIM od obje mreže.
e to je onda u redu!to bi i ja moro napravit!
Samo nemogu dočekat onaj Šarp da stigne sa formiranom cijenom.Amjo brže uvoznici!!!:o
S Java aktivatorom ne moram brinuti :D
Mislim da bi admini morali razmisliti o proglašenju Šljake za forum savjetnika pošto on izgleda jedini nešto i radi (makar što se tiče Siemensa)...
Mislim da bi ovo moglo osvanuti i u Mobilu pa da široke narodne mase...:D
pa ugledaj se na sljaku pa i ti pocni nesto radit . .. . . . . . . .
A tko je donesao vijest o javi aktivatoru na ovaj forum molim?
Viki i je imamo prešutni dogovor , on pronalazi novosti , a ja ih isprobavam.
:beer: šljaka je može jedna? :cool: :D
Ehaj, ja sam ti više konzument i korisnik koji želi lagan san a ne da me progone neispravni aparati koje ja učinih takovima...
Zato se naprosto divim ljudima koji to mogu...:)
Zašto samo jedna? Čemu ograničenja ?
Evo ovako :beer: X n ( gdje je n prirodni broj >1)
Slažeš se?
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ...bez riječi
dodatak za skidanje igrica, naime na siemensu mt50 sa verzijama softwera 14 i 19 necete moci downlodati igrice , na verziji 9 koja je i najcesca funkcionira normalno
Pa onda svi u Hejnclovu