-
prijedlog
možda bi bilo dobro, korisno ili na dobrobit cijele nacije otvoriti 1 kategoriju tipa [glow=red,2,300]truch bljuch[/glow] gdje bi zainteresirane partije mogle raspravljat o svemu i svačemu, ne nužno vezano za mobilne komunikacije... gdje bi čovjek moga olakšati svoje duhovne potrebe... tipka: malodušnost, prosperitet, burza, mentalitet i ostale odlike cijele nacije, a i ostale manje ili više vazne teme (nogomet, crna kronika i kultura)... a? :-*
PS. Ja sam prvi unior member ovog foruma :o, gdje je dalje na 100 poruka? ;D ;D ;D
-
Re: prijedlog
razmišljao sam o tome... to je okej za forum da ima onak... kafić.. al još nisam uspio smislit nikakvo originalno ime :D
a osim toga.... nemam bas živaca se bavit moderiranjem takvog jednog foruma, imam par teških ispita za dat ovog ljeta :(
-
Evo ti imena u gornjoj poruci-Kafić
-
ma sjetio sam se ja i bolje - 'internet cafe' (sad mi se ne da trazit onaj naglasak na e, ali bi ga stavio inace u ime :D ) i to bi bio u pravom smislu rijeci, a ne onak preneseno :D :D :D
no, ako ima interesa fourumasi, izjasnite se!!!
(al jos uvijek je drugi dio price moji ispiti i moderiranje ;) no i to cemo nekak rijestit ;) )
-
evo pijem jutarnju kavi u i čitam forum, jučer cijeli dan nisam bio ovdje, i poveselih se - kafcu i čitaj nove teme, a kad ono... nema baš aktivnih... ajde valjda su godišnji pa će u jesen biti bolje 8)
PS. offtopic. pokušao sam registrirati udrugu u Hrvata, koja bi se bavila promocijom filma, mjuze i novih tehnologija (tehnokracijom ;D), e ali nedaju mi da se zove BLAMECROATIA!!! trazim prijedloge kako da ih zez.
ili mozda neko cool ime...