pošto nema topica o tome...
može li se to naprawit i kako će to izgledat???
ako to nemože koji softwer može na K510i (da je softwer neki od w serije)???hwala:smurf:
Printable View
pošto nema topica o tome...
može li se to naprawit i kako će to izgledat???
ako to nemože koji softwer može na K510i (da je softwer neki od w serije)???hwala:smurf:
ne može se
jedino što znam da je K510 ista platforma kao Z530 i W810
koliko znam nitko nije pokušao staviti soft od W810 na K510, ali pošto je i fizički mob drukčiji (npr. nema utor za mem. karticu) 99% je da to nije ni moguće
Zato kupi ti sebi lijepo K750 i mijenjaj soft.
Moja preporuka
110% nije moguće
Zato jer su mobiteli potpunio drugačiji
nije moguće jer su mobiteli i hardverski različiti...
Oukej, meni stvaaaarno nije jasno kako uopche padne ljudima na pamet da bi soft od mobitela "A" odgovarao mobitelu "B", koji BTW nema cca 50% (karikiram) feature-a od ovoga pod "A".
Pa zar je tako teshko ukljuchiti mozak, pa logichno promisliti i - zakljuchiti?!?
Neka se usporede specifikacije oba uredjaja, pa...ako se zakljuchi da su po njima - 99% identichni, e TEK tada bi se moglo pocheti razmishljati o tome da bi soft od jednoga mogao raditi na drugom.
aj da i ja ne otvaram bezveze neku temu, pa da vas odmah ovdje pitam, šta mislite ide li soft od w810 na k750? ja mislim da bi išao, al hoću čut još mišljenja, zasad imam od w800....
Ja mislim da nemože soft od W810 na k750... zbog nekih hardverskih promjena, tipa: w810 nema poklopac na kameri, dok ga k750 ima i onda se kamera pali/gasi kad ga pomičeš, onda W810 ima tipku za mp3 player i za onaj "activity menu" (što ima k750/k800) dok k750 ima samo jednu tipku...
Tako da mislim da to nebi išlo...
sto posto ne ide, potpuno nova platforma je W810 iako izvana nije pretrpio velike promjene
Pšto smo shvatili da ne ide:closed:
tako je, nema smisla dalje raspravljati kad je nemoguce :closed: