Imam ponudu za kupiti polovnu 8800 nokiu, pa ako ima netko nekakvih iskustava s tim aparatom molio bi da mi navede njegove karaktreistične mane
Printable View
Imam ponudu za kupiti polovnu 8800 nokiu, pa ako ima netko nekakvih iskustava s tim aparatom molio bi da mi navede njegove karaktreistične mane
gle, taj mob je šminka i samo šminka. Ima 64mb, nema card slot, ekran je isti ko i na 6230i (nisam ziher), ima stariji soft, znači nema S40 3th edition. Malo je težak, naravno ima alu kučiše koje je jako kvalitetno. Kamera je 800*600, ništa posebno....sve u svemu šminkica
A Nokia 8800 shiroco?
Ja sam ga imao nekih mjesec dana i dojmovi su sljedeći: što se tiče kvalitete izrade, to je najkvalitetnije izrađen aparat koji sam ikad imao, zbilja mrak. Dizajn je također atraktivan i bit ćeš svugdje primijećen s tim mobom, jer mu je to i primarni cilj. Što se tiče ekrana, identičan je kao i na 6230i, možda mrvicu bolji, al sve je to tu. Što se tiče baterije, svi po njoj pljuju, a meni je trajala 2-3 dana bez pol frke. Što se tiče funkcionalnosti, to je velika mana ovog mobitela. Ima samo 64mb memorije, nema utor za kartice, ispodprosječna kamera, vrlo slaba mogućnost personaliacije moba. Od prednosti ima bluetooth. Znači, ako tražiš isključivo šminkerski mob, bez nekih multimedijalnih čuda i opcija, ovo je telefon za tebe! :thumbup:
Sirocco je već druga priča, makar je puno skuplji...osim predobrog dizajna, Sirocco ima i 2MPix kameru, 128mb memorije itd. Ak imaš prilike, onda uzmi Sirocco, jer je to meni najšminkerskiji i najekskluzivniji mob na našim prostorima! :thumbup:
U tih mjesec dana, koliko sam imao 8800, nije mi riknuo flat kabel ;D
Prijatelju zar ti već nemaš 8800?Koliko znamo već si nabavio i Lg pradu....
Da El Nino..nije to tebi išlo nego gore dotičnom jalicu.Nemojte se previše obazirati na njegove postove jer su to sve patke.U opisu mu piše da ima 8800 a sad tu kao nas pita o kakvom je mobu riječ.Isto tako jučer se došao pohvaliti da je kupio Lg Pradu koja dolazi u Eu za mjesec dva(valjda je gledao povratak u budućnost kad je bio mali).Nije mi jasno..najbolje je da ga ignore...To ja kao da ja vama uletim na forum i idem vas pitat kakav je mob d900 a već ga posjedujem.Kužite???
Tocno, pitanje je postavljeno autoru teme i vidim da korisnik vec posjeduje doticni telefon pa mi nije jasno zasto ga zeli kad ga vec ima... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s045.gif
Usput, sto je s onim reviewom od neki dan sa LG pradom, svi smo ga zeljno iscekivali a ono ti nas lijepo povukao za nos...
[QUOTE=wildbabe;503083]Tocno, pitanje je postavljeno autoru teme i vidim da korisnik vec posjeduje doticni telefon pa mi nije jasno zasto ga zeli kad ga vec ima... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s045.gif
[QUOTE]
pa temu je postavio 25.01. a sad je 8.02. vjerojatno ga je nabavio u meduvremenu:spin:
Eto,netko otvori temu..ekipa mu dođe da mu pomogne,da ga savjetuje..a zapravo su sve 'muda za bubrege'.Pokušava napravit budalu od nas a ne kuži da on sam ispada.Prijatelju moj ti je savjet da ne lažeš,to ti se kad tada skuži.Ili aj kad već muljaš daj smisli nešto bolje a ne ona fora sa Lg Pradom koju već imaš ''jedini na ovim prostorima'' i da si ju platio ''6000 kn''(sve tvoji citati).
kome ti govoris?
Liku koji nije na forumu par dana vec ;)
Sorry ali nije.Dobro se sječam jer sam vidio kad se rego..oko mi je zapelo na slijedećem:= Citat =:
pa temu je postavio 25.01. a sad je 8.02. vjerojatno ga je nabavio u meduvremenu:spin:
Mob.koje posjeduje:D900,E900,8800 schiroco
Mreže:piše da koristi sve
mislim....molim te
Mozda je senilan pa je zaboravio da posjeduje mobitel o kojem se raspituje.. lol ;D
Pardoncek , nisam vidio kad je postavljena tema ali svejedno , tip ocito zahebava tu ekipu na forumu, neki dan je bio onaj incident sa LG pradom i svi su ga lagano popljuvali... rekao je napraviti ce review, proslo nekoliko dana i niti traga ni glasa od njega, a zna se hvaliti na forumu...
http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n015.gif
Nemojte pitat više kome se piše kad je sve jasno.Govori se o autoru teme ''jalic'' kojeg već par dana prozivaju forumaši zbog neistina.
-OT-
Kad je ovo tema bila otvorena korisnik nije imao 8800 navedenu u svojem profilu. Sto se tice prade, vidim da ga nije bilo u medjuvremenu na forumu pa tako nije ni mogao odgovoriti na vase i moje postove. Nema smisla vrijedjati u svim temama ovog korisnika bez ikakvih dokaza da covjek nema navedene uredjaje.
Inace 8800 smatram odlicnom sminkerskim mobitelom, nista vise.
ne poznajem doticnog pa necu nista reci. vidim, nabavio si mobac 8800 i super :)