Ovako,probam instalirati MPM i javlja mi error:
-1650:This action is only valid for products that are currently installed
I neče instalirati.
Kaj da radim?
Printable View
Ovako,probam instalirati MPM i javlja mi error:
-1650:This action is only valid for products that are currently installed
I neče instalirati.
Kaj da radim?
Jesi skinio ono pravo, od 70mb...
Evo ti link... >KLIK<
Meni radi bez problema... Pokusao sam i pronadje mi i uredjaj (c65) i sve je ok...
Pozdrav
Pa pokušavam instalirati sa cd-a od EL71
Ma bolje odustani, ja sam pokušavao 20 puta i neće, nesmiješ imati niti jedan program instaliran na kompu ako hoćeš njega imati....ja sad imam dva windowsa na kompu i jedan je samo za mpm.
Ajde skini ovaj sto sam ti dao link, to ti je za el71, u biti, to je nova verzija i podrzava i el71... Instalira se bez problema... Mozes imati 1000 programa, to nista ne smeta... Ja sam ga instalirao bez problema... Neznam kakav je taj sa cd-a program, ali vjeruj mi i instaliraj ovaj i sve ce biti ok...
Pozdrav...
Instalirao sam si S25@once i super radi.
Ok... Bitno da imas nesto sto radi... Al kad budes htio skini si ovaj s linka sto sam ti dao... 100% radi...
Pozdrav
Samo da pitam,a za šta služi taj MPM?
mobile phone manager... Za prebacivati stvari sa kompa na siemens mobitel i obratno i jos neke druge stvari, al to je najbitnije...
Kako god... Ja sam samo htio pomoci, mozda taj program na cd-u (ako je origigi) ima nesto sto ga "koci" da radi kako spada... Imam i ja cd, nije u tome problem, al dobro...
e da... nitko nije ni spomenuo da si blesav...
Pozz
Ja sam samo napisao da kod mene radi taj MPM sa linka... uz instaliranih oko 50 programa...
Usput... prodao sam c65... tak da znas...
Pozdrav :thumbup: