Kao sto pise u naslovu to me zanima.
Kao sto pise u naslovu to me zanima.
evo ,pogledaj video da ne rasipamo riječi :http://www.youtube.com/watch?v=KOkixXgMV4g
Creative zen vision M. ipod se može samo sakrit.
i jel to stvarno istina. neznam sta sada da kupim. clix je ,,otpao'' jer imam vise novaca. a ipod ima vise stvari za kupit. a vision:m ima sve bolje.
Sodom, a i ja ti možemo iskreno preporučiti Creative Zen Vision:M... Čak je sada nekih 300-tinjak kuna jeftiniji nego što je bio prije 2-3 mjeseca... Pogledaj još par reviewova na webu, pa sam odluči...
pa naravno da jest. Em ima bolji ekran,em čita divx,em mnogi kažu da ima bolje sučelje od ipoda,radio......jedino što je deblji od ipoda.....
a zvuk sam cuo da je losiji i mislim da imam dobre slusalice, a to su philips SHE 9500. sta vi mislite o slusalicama ?
player je skoro pa kompaktan po mojim standardima :) malo je deblji od ipoda : http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ght=vision%3Am
pogledaj peti post u threadu
krivo si čuo, stvar je u tome da su slušalice sa kojima dolazi isporučen loše
sodom editirao sam post.
citat i dalje stoji :)
što se tiče tvojih slušalica samo ti znaš dali ti se svida takav zvuk ili ne
a sta mislis o slusalicama ? ja sam to u njemackoj platio 35 €.
a jel tko imao ipod i kakve slusalice dobijes s njim ?
Bratić mi ima iPod video,a ja novi nano. Mogu reći da su tvorničke sluške za 5,dosta kvalitetan zvuk,samo moraš malo čeprkati po EQ da bi imale dovoljnu količinu basa. A ne krče ni na 100% glasnoće. Još su i šminkica,lijepe i bijele... Inače bih uvijek uzeo iPod,ovim sam oduševljen. Da je lovice,odmah bi pao crni video od 30GB. Apple je za mene jednostavno nešto posebno,nije tek običan komad elektronike. Sad će ekipa reći da sam garant jedan od njihovih marketingaša :notooth:
EDIT:ako ga kupiš,odmah uzmi silicon case za njega jer se lako grebe ona kromirana strana odostraga.
sada se dvoumim jel mi vise treba ono sto mozes dodatno kupit za ipod ili bolji ekran i baterija na creativu
a kaj bi ti kupio dodatno za ipod, sve dodatno je skupo kao da je od zlata napravljeno...
samo imaj na umu da originalni dodaci za iPod baš i nisu jeftini. gledam one vunene vrećice za nano,5-6 komada dođe 250kn. wow,malo previše
pa npr.prvo bi si kupio zvučnik ima neki za 200 kn i daljinski. a neznam jel se dobije dock sa ipodom. i sta sve dobijes u paketu sa creativom
ta vrećica ne vrijede bačenoga čika, šivao ju je tam neki kinez za 2 jebena centa
a oni bi ti uvaljali za 200 i više kuna....:thumbdown :thumbdown
i jel mi tko moze odgovorit na OVO pitaje : sta sve dobijes u paketu sa creativom zen vision:m ?
a sodom jel ti imas dock ?
dock nemožeš kupit kod nas,raspitivo sam se...jedini način je da se naruči izvana