Eto malo diskusije o rukometnoj groznici...Tko je po vasim prognozama novi svjetski prvak?
Printable View
Eto malo diskusije o rukometnoj groznici...Tko je po vasim prognozama novi svjetski prvak?
Hrvatska :hrv: :hrv: :hrv::hrv:
kao i svaki put dosad, i ovaj put sam prikeljen za ekran kada igraji nasi, bez obzira gube li ili pobjedjuju.
prikazana igra u prve tri utakmice daje naslutiti kako su nasi u mozda najboljoj formi do sada, u rukometu smo vec odavno postali veliko ime i uvijek smo favoriti, protivnici nas se pribojavaju i mislim da nece biti problema na putu do zlata.
pocetak kakav smo imali daje veliku motivaciju za nastavak, samo da nebude vecih ozljeda kod igraca.
Hrvatska ove godine super igra.Ja navijam za nju!!Našu voljenuu!!
:hrv: HRVATSKA :hrv:
makar ne pratim nešto rukomet,al vidim da naši miču sve pred sobom bez nekih većih problema :)
HRVATSKA
nasi su trenutno najjaca ekipa i usput su u najboljoj formi,španjolci mi nisu ni š 0d španjolske od prije godinu dana a i švabe su loši
baš smo optimistični 100% za hrvatsku
HRVATSKA, naravno:thumbup:
Ja se isto tako nadam.Samo eto sto se najcesce dogodi:jedan los dan i ode sve k vragu.Sjetite se zadnjeg finala protiv Spanjolske.Istina je da jos nikada nismo ovako igrali,pa ne bi smjelo biti prepreka.
neznam...tunis,mi,španija...bit će teško ,održati ovakav ritam..
Prvaci smo, samo se malo pribojavan Spanjolske, pricali su prije pocetka da su mocni, al to su govorili i za Francuze, koji su sinoc gadno popusili. Jeli neko gleda Spanjolsku, sta vam se cini???
Spanjolci su odigrali kolko treba.Dobili sve tri tekme i kao i mi prenjeli 3 boda u skupinu.Mislim da ce bit gusto,ali i da je vrijeme za revans....valjda?!
...HRVATSKA... :hrv: :hrv:
dominiković oslobođen optužbi,vraća se u četvrtfinalu,španjolci lažirali nalaze...
da, 2 boda.
bila je dobra tekma. gusto na kraju ali nisam ni posumnjao u pobjedu
danas igramo protiv mađarske, bit će isto nešto teža tekma, ali nadam se pobjedi Hrvatske !!!
upravo počinje hrvatska-mađarska.
....ajmo Ivanoooooooooooooo Baliccccccc:) :hrv:
Ne pratim, al cujem da rasturaju :fried: