Zelim kupiti Nokia Smartphone pa bi vas zamolio po vasim saznanjima da mi preporucite koji je najbolji za neku pristojnu cijenu 2000-3000 kn.
Printable View
Zelim kupiti Nokia Smartphone pa bi vas zamolio po vasim saznanjima da mi preporucite koji je najbolji za neku pristojnu cijenu 2000-3000 kn.
uzmi n73 na crnjaka
slazem se sa sodomom za n73 ili mozda ako volis slajd n80 iako ga ne hvale ali meni je bio dobar...:funny:
Takoder bi preporucio N73 ili neku iz E serije ako ti ne treba kamera.
e61...ako ti ne traba kamera je najbolji izbor...a ako ti treba dobra kamera,n73...
Svakako neku nokiu i nećeš pogriješit imaš najveći izbor aplikacija,ja bi uzeo nešto iz N serije
Nokia Smartphone??? DOBAR IZBOR! Ako uzmes bilo koji mobitel, bilo nokia, sonyericsson ili nesto drugo sa symbianom bit ces sigurno zadovoljan zadovoljan cisto zbog sinkronizacije sa kompom i svom zivom elektronikom u kuci...preporucam N73, N80 ili pricekaj N95 (ako imas para neces pogrijesiti....) pogledaj usput i ove male zvjerke koje su tek u planu SYMBIAN
A za te novce je i N70 ODLICAN!!! ostane ti i za mmc od 1gb i par rezervnih baterija....:)
+AVATAR moze li mi itko objasniti kako da stavim ovu slicicu neku iz kompa???please
ispravljeno
mislim da n70 je najbolji omjer uloženo/dobiveno a za taj cjenovni rang bi mogao kupit n70 da radi na sve mreže sa garancijom i 1gb mmc cardom + možda još koja rez bat.
n73 je punobolji mobitel nego n70 (bez ikakve uloge kamera) koji će ako sad uzme za sljedečih 6 mjeseci bit potpuno "zastario" mobitel
a je a kaj s tim?? 2000-3000kn??? dakle 3000 naaajvise, a za 2000kn ne mozes kupit neku nabrijanu pilu poput n73, a da je bolji mobitel, je i nece tak brzo zastarit jer ovi bnoviji ga ne mogu toliko puno prestic u nicemu sto ima
kolika ja predvidjena cjena za n76, n75?
da znam dali da cekam ili ne.
u hrvatskoj ce im cjena bit ogromna,jedino ak kupujes vani mos racunat na neku normalnu cijenu.
ja sam kupio prije tjedan dana n73 i to mi je prvi smartphone...moram priznati da sam jako zadovoljan...uzeo sam ga na crnjaka za nekih 2400 (novoga) i uzeo karticu od 1gb za 100kn...za sada sve funkcionira super...
gdje si uzeo karticu za 100kn?
samo još ne znamo da li misli kupit na crno u trgovini ili na pretplatu
karticu sam uzeo na crno od nekog lika, sa garancijom od 4 godine...ali imas nesto slicno ovoj mojoj u feniksu, pogledaj si na njihovoj stranici...