-
HP iPAQ rx5940
Ovako, dali tko sta zna o ovom uređaju iz osobnog iskustva! Ja sam prekopao dosta toga po netu i cini mi se ok!
Istina, nisam previse upucen u cjene pocket/GPS al ovo mi se cini sasvim ok!
Jos vas nesto molim!
Cija je najbolja karta za Hr? Ja sam dobio preporuku za AdriaRoute (100€)!
Koje su razlike u tim kartama, konkretno iGO i AdriaRoute?
Ako ima neki slican uredaj ili imate neki prijedlog bilo bi mi super da predlozite!
Bitno da ima GPS i wlan
Cijena je 3300kn s pdv-om!
Puno hvala!
-
Svaka čast tome što uređaj ima GPS, 2GB Flash ROM-a, i bateriju 1700mAh, ali što se tiče svega ostaloga mislim da se može naći daleko bolji uređaj nego ta igračka.
Klasični ppc sa wlanom i gornjim elementima s kojima su htjeli uz njegov izgled dobiti na exkluzivi.
Ja bih osobno radije uzeo neki PPC sa gsm modulom, bubnio u njega 2 GB karticu i uzeo BT GPS.
Izišlo bi me jeftinije.
Ali...svaka roba ima svojeg kupca :)
-
ja bi (i jesam) uzeo hp rw6815. GSM, Wi-Fi, odličan (stvarno odličan) ekran......
Sa karticom od 1GB košta 4 000 kn, osobno mislim da se isplati, za gps trebas uzeti bluetooth adapter (cca 400 kn, ili na newsima).
Malo je skuplji od tvog prvobitnog odabira ali je i dosta bolji...
-
Danas ga uzimam, nabavit cu ga po vrlo prihvatljivoj cijeni 2600kn na firmu!i to sa svim kartom istocne i zapadne europe!
-
ja sam nabavio rx5710 za 2200kn ( prek firme ) puknuo na njega viagps, uredjaj ima integriranu 1gb memorije, jos sam nadodao 2gb karticu i mogu rec da mi je cisto ok.
-
Sto se tice GPS karata, mislim da je za Hrvatsku najbolja via gps2 cardinale
-
evo koristio sam ga nekoliko mjeseci, i mrak uredjaj, mozes si zamijenit cijelu multimediju u autu s tim! ja sam ga spojio na pojacalo i zvucnike u autu,tako da sam preko njega gledao komprimirane divx-ove, spotove, mp3-ice, i naravno navigirao sa iGO softwareom, mrak uredjaj!