gdje ima za kupit pro duo 4gb sto blize Kutini ili da mogu narucit pa da mi posalju postom
jel ce radit pro duo 4gb u k750?
Printable View
gdje ima za kupit pro duo 4gb sto blize Kutini ili da mogu narucit pa da mi posalju postom
jel ce radit pro duo 4gb u k750?
mislim da ti nece radi kartica od 4 gb, najviše 1 gb.
Tak ti pise i na službenoj stranici od sony ericsona za k750.
Ja nisam probal, ali vidjel sam na forumu da ljudi vele da ni 2 gb ne radi, tak da logicno i 4 neće, al 1 gb ti je i previse.
pozdrav.
Neće ti sigurno radit.Možeš natrpat u njega sam 1gb memorije_Provjereno!!!
Glupo sto izdaju tako velike kartice a ne idu u mobitele, dobro sad u fotice valda idu ali ipak... :thumbdown
Netko je na ovom forumu napisao da mu nije radila kartica od 2GB pa ju je zamjenio drugom ali manjeg kapaciteta...
E sad, da li je do kartice ili do moba tko ce ga znati... :)
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...d443ed048bfcc0
onda ovi seru(link),pise Compatible with all Memory Stick PRO-compatible devices to bi trebalo znacit da ide u sve mobove koji imaju utor za pro duo?
pa je kompaktibilna sa svim uređajima (valjda misle na fotiče, itd), samo k750, neznam jeli to u softveru ili gdje ograniceno na 1gb.
imaš negdje na forumu postove o tome več, mislim da su ljudi rekli da im očita 2gb karticu ali nemože zapisivat na nju preko 1 gb, al nisam ziher.
potrazi.
ma da nekome pise u sigu da ima k750+2gb i da normalno radi sve...pa ne kuzim,jer si stvarno probao napunit 2gb i nije radilo il uopce ne radi s tom karticom mob??
SE sluzbeno tvrdi da K750 radi sa 2GB.
A mozda je i do FW kao in PSPu.
Meni radi normalno s 2GB, iako nisam još napunio sva 2Gb.
a sorry onda sam se sj.. ipak radi sa 2gb kak ljudi vele, ali sa 4gb neznam jel oce.