---mobitel mi se jako svida i sad sam u mogucnosti da ga rijesim....al sam cuo da ekran nije bas nesto najbolje od samsunga tj. da zbog toga sto je jako tanak-doslovno puca ???
ima li tko slicno iskustvo??**--
Printable View
---mobitel mi se jako svida i sad sam u mogucnosti da ga rijesim....al sam cuo da ekran nije bas nesto najbolje od samsunga tj. da zbog toga sto je jako tanak-doslovno puca ???
ima li tko slicno iskustvo??**--
Evo link pa pogledaj sta ljudi kazu... LINK
Ekran je napravljen od plastike i dosta je tanak, al to je dio imidža telefona, isto kao i modeli D830 i X820...naravno da s mobitelom ne možeš igrati graničar, al ak ćeš paziti na njega kao i svi normalni ljudi, da ti ne bude padao, da ga ne nosiš s ključevima i slično, nećeš imati problema...svaki mob ti se može uništit i riknut ak ne paziš na njega, samo kaj se neki malo više, a neki manje osjetljivi...
ti sto govore da im je ekran puko samo onako lažu jer je to nemoguce
meni je d900 pao s visine stola na parket i nista. ni ogrebotine.
:closed: discussion :chatter:
ja svoga imam vec dosta.i fakat je puno toga prosao.mobitel je sam po sebi tanak pa tako i ekran.istina bog da ostavlja dojam krhkosti ali nije tako.Ako pazis na njega kao i na mobove prije i
nemas brige
---slazem se sa vama da mob treba cuvat jer to ipak nije lopta pa da je nabijas i to al se kao prica kao da im je to neka greska --tj. da ne ode samo usljed mehanickog ..nego da jednostavno nije kvalitetan----to me jedino malo strah jer ipak ne kosta 200kn
ja imam i za sad sve ok ;)
mobitel je stvarno odličan...
i uistinu izgleda kao da će ti puknuti u ruci ali stvarno je izdržljiv, meni je u 5mj što ga imam pao samo par puta i izgleda(o) kao da je potpuno nov.
samo pazi da ti netko ne sjedne na njega =(
D900 je tanak, dosta tanak da ga mozes sazvakat bez gutlja vode, ali to ne znaci da je los. :beer:
Mana mu je display, posebno mjesta di mu pise SAMSUNG jer tu se nalazi vod flat kabela za LCD te kod jakog pritiska dolazi do napucavanja.:confused:
Onda malo iznad naslova brenda ista stvar, cesto se dogada da neki pri otvaranju se oskliznu i otvore sa dovoljnim pritiskom direktno na LCD i odmah pukne LCD....:suicide:
Ali to ne znaci da je krivica do proizvodjaca nego i do potrosaca! Znaci mahne imaju obe strane i nose istu odgovornost.:njanja:
Ja obavezno pazim na mobitele tak i na moj d900i držim ga u fotroli šta bi preporučio i ostalima pogotovo kad se nosi po džepovima skupa sa ključevima