-
Nokia n91 problem
Prije mjesec dana sam kupio navedeni phone. Sve je funkcioniralo oke donedavno, počeo se blokirat svako malo, usporavat. Pretpostavljam da je problem u softwareu. Za početak bih pokušao sa promjenom softwarea, ako nebude šljakalo kako treba, onda ću ga zamjenit. Od znalaca neka netko veli koja je najnovija i po mogućnosti dovoljno stabilna verzija softwarea za navedeni phone. Hvala!
-
Ja isto mislim da bi ti najbolje bilo da promijeniš soft to možeš i sam napravit
http://www.nokia.co.uk/A4226014
Koju verziju softwera imaš
-
A morat cu pogledat, nije mob kod mene. U svakom slucaju kad saznam, postam here. Thx!
-
Možda si na mobitel instalirao neku aplikaciju koja ti usporava i blokira software...to mi se puno puta događalo i prvi korak koji napravi je da ideš uninstalirati aplikaciju po aplikaciju kako bi otkrio uzrok problema (možda je problem u nekoj aplikaciji)...ako ti se još uvijek bloka mob, nakon kaj uninstaliraš sve naknadno instalirane aplikacije, napravi hard reset mobitela...ako ni to ne pomogne, onda moraš mijenjati soft jer je najvjerojatnije u verziji softa problem...
-
za N91 je poznato da ima puno problema sa softwerom i hardom
Evo tu možeš pogledat aktualni firmware
http://www.symbian-freak.com/quides/...e/firmware.htm
-
sam si promjeni software i sve ce ti radit kako treba, kao sto sam i ja napravio i sad sam prezadovoljan sa N91, radit ce ti brze od 80% nokia N-serije vjeruj mi
-
Koju verziju softwera imaš
-
V 2.10.013 vjerujte radi savrseno
-
Ho,ho,ho!
Verzija softwarea sa datumom je slijedeća:
v 2.10.013
15.09.06.
RM-43
N91(07.01)
Što se tiče novih aplikacija, nema ništa naknadno instalirano, moj stari koristi taj mob i jedino što smo ukrcali u njega je 850 kontakta, tj. ubacili u imenik. Mislim da je definitivno rješenje promjena softwarea jer ovo zasada je tragedija.
Edit:
Blah, sada vidio da je upravo to latest verzija softwarea. :jehon:
-
Ne znam baš kako ćeš to riješit jer ti imaš najnoviju verziju softwera
-
neznam stvarno u cemu je onda problem, meni je mobitel pun, ima oko 1gb glazbe i filmica, oko 400 kontakta, puno igrica i svakakvih programa, uz sve to radi savrseno i jako brzo, puno brze recimo od nove N73
-
ja nisam sto posto siguran ali ako ti bloka to ti ima jako velike veze sa
hardom pozz