-
overclock,pomoc!?!
ovo je moja kanta graficka:geForce 4 mx 4000 128mb
maticna:ASRock k8n upgrade nf3
ram:700 i nest (ddr1)
procesor:amd athlon 64 1.6ghz
htio bi igrat igricu Bet On Soldier-blood of sahara al mi proc preslab,na kutiji cd-a
pise requirements xp,hdd 4gb,geForce3,dvd x8,2ghz ...
svi su uvjeti ispunjeni osim procesora
sta da mu ˙napravim´ stvarno bi htjeo igrat tu igricu jer sam je platio 150kn
svi savjeti su dobrodosli!
-
odi u bios i nadi opciju za idzanje fsb-a dizi dok ti komp nebude nestabilan (testiraj sa prime95 oko 6 sata) znaci dignes fsb za 10-20 testiras 6 sati ako odhakla bez rusenja dizes dalje sve dok nebude nestabilan dok postaje nestabilan dizes mu voltazu ali ti s time moze riknut proces,ploca i sve ostalo pa ako se odlucis na to kupi obavezno novo hlađenje za proc i eventualno nekaj izkemijaj za chipset ima tu hohoho stvari za pisat i na koje se sve fore moze dobit vec frekvencija proca ovo ti je ajmo reci neki basic ;) zelim ti sretno overclockanje :D
mislimda bi ti igra radila bez clockanja jesi ju probao pokrenut ?
-
-
to ti nema veze s cpu-om nisam tocno siguran kaj je to probaj neki dodatak na windoze instalirat (sp2?)
-
Dizanjem CPUa dize se i rekvencija memorije, ocito da memorija ne moze da podnese tu frekvenciju i gubi pakete te se igra uruši...
a da jednostavno u oglasniku ne prodas svoj za 100 i kupis neki za 200 kn ( procesor )
-
kad sam dobio komp SP2 je vec bio instaliran,vec duze vrijeme mi se pokazuje ovo kad upalim komp
http://img250.imageshack.us/img250/5...11102245ib.png
jel to mozda problem