-
M55 ili C60
Ljudi pozdrav,
Dvoumim se izmedju Simensa M55 ili C60.
Dosta njih mi govori da ne uzimam M55 jer da je uzasno spor i da nije bog zna sta.
Ja osobno ne ocekujem od ovih mobitela neka cuda jer mi je jasno u koju klasu spadaju i dosta sam ih dobro proucio (procitao o njima), ali svejedno bih volio cuti kakva su vasa iskustva u praksi.
Hvala Vam svima unaprijed na komentarima i porukama....:afro:
-
Dali je itko od ljudi koji ti govore te stvari o M55 imao uopće taj mob u ruci? E, pa, ja imam m55 i mogu ti reć da uopće nije softwer pre spor, jedino kod učitavanja jave. Prvo ću ti reć lošije strane: Tipke su malo tvrde i glasne, ali na to se brzo navikneš, Ekran je mrvicu pixelast i boje bi mogle bit bolje, sporost kod učitavanja aplikacija i igara. A sad dobre: natrpan je funkcijama i ima ogromne mogučnosti personalizacije i različitih podešavanja, ako nabaviš kabel koji košta 70 kn, preko njega možeš prebacivat slike, animacije, java igre i aplikacije (kojih na netu ima stvarno puno), šeme boja, melodije..., preko kabela možeš stavljati razne patcheve, npr. digitalni sat i mnoge druge..., ima one cool diode sa strane i mogao bi još naprajat dva dana...
Ne slušaj one koji pljuju po siemensu i misle da je nokija najbolji i jedini proizvođač mobitela...
M55 je mrcina od moba, jeftin je, u maleno kučište su natrpane sve moguče funkcije, i zato je najisplativija kupnja!
Ja, kao ponosan vlasnik M55-ice, proporučam ti da ju kupiš.
-
Hvala frende na savjetu...
-
-
Snoopy, nema na čemu, mi smo svi tu da bi pomogli jedni drugima...
-
kratko - m55 je moja preporuka, jer imao sam prilike raditi i sa jednim i sa drugim mobom, i m55 je dosta bolji. Isplati se dati koju kunu više za taj model.
-
ak imas viska para uzmi svakako m55, a ako oces stedit uzmi c60. ja bi ipak na tvom mjestu uzeo m55
-
-
Definitivno M55! A Gen Mo'Kai ti je ubiti i rekao zašto...
-
Ljudi za sada Vam svima hvala.Mislim da se vise ne dvoumim....