Pri gasenju ili restartiranju kompjuter mi to ne zeli ucinit iz prve vec ja moran svaki put dva puta ic start-turn off ili restart da bi on to obavia.Zasto?
Printable View
Pri gasenju ili restartiranju kompjuter mi to ne zeli ucinit iz prve vec ja moran svaki put dva puta ic start-turn off ili restart da bi on to obavia.Zasto?
Probaj otici na system restore, ak imas XP, pa da ti vrati sve kako je bilo na pocetku, mozda ce ti onda valjati... To je vjerojatno zbog nekakvog programa koji se ne iskljucuje automatski ili tako sta... meni je to bio problem... U najgorem slucaj, instaliraj nove windozere i problem rjesen...
vj ti komp ima dosta upaljenih aplikacija koje ne vidis na task baru za koje mozes pogledat u taks manageru->processes ili ti je komp pun gamadi(virusa i tih stvari) pa ti se zato nece ugasit
Točno.
Najvjerojatnije neka aplikacija "smeta" pa kada prvi puta stisneš shut down tipku on zapravo šalje naredbu za gašenje te aplikacije.
Kada je ona ugašena i više ne smeta sustavu onda eto proradi opcija za gašenje sustava.
Treba naći tu aplikaciju koja pravi probleme i maknuti ju.
to se i meni prije neki put upalilo samo rijeđe. al sad više ne. Imo sam u compu pun k.... virusa pa sam brisal puno toga pa sam i to valjda izbrisal. Izbrisal sam Temp, Tempoary internet files, i Ostale temp; I sve u program files za kaj se ne sijećam kaj to točno je; I nele fillove iz windowsa, usput sam malo sje*** windowse al oda sam ih samo opet instaliral (onak iz windowsa i komp mi je delal ko nov:)