Kupujem mobitel pa se dvoumim izmedu ta dva.Sta mislite koji da uzmem??
thx
Printable View
Kupujem mobitel pa se dvoumim izmedu ta dva.Sta mislite koji da uzmem??
thx
Ovisi za što ti treba?
Za što ih misliš koristiti?
Daleko veći broj ljudi će biti zadovoljniji sa N93.
Samo ako ti treba za neke žešće aplikacije tipa office, wlan i slično (znači da imaš veću slobodu u radu) onda izaberi P990.
Meni osobno je P990 daleeeko bolji, ali to je zato jer koristim mnogo aplikacija koje 95% ljudi ne koristi na mobitelima.
Zato velim...većina ljudi će biti zadovoljnija sa N93.
Ne treba mi za posao, vise za zabavu.
Ok hvala ti, kupit cu n93:
Ja bi uzeo N93 na tvom mjestu
p990 je teski poslovnjak i sve ostale stvari su pale u 2 plan
a n93 je prvo dobra kamera i video pa tek onda poslovno mobitel
-Uzmi N93!:)
pošto vidim da imaš 17 god(nisi poslovni čovjek) definitivno n93 bez razmišljanja
slazem se s ekipom N93 je bolji izbor:)
Ja sam dobio ponudu da mijenjam P990 za N93 bez ikakvih doplata, ali sam odustao, bar zasada. N93 je mrak mobitel, ali po onome kaj sam malo prčkao po njemu mislim da ne vrijedi taj novac (6000+ kn)...P990 mi je nekako bolje sjeo...što se tiče funkcija i aplikacija, istina da je P990 više poslovni mobitel, ali postoji i mnogo aplikacija vezanih za zabavu, od igara i slično. Također, kamera na P990 nije za baciti (2MPix, autofocus, macro itd.)...ja dajem glas za P990! :thumbup:
imao sam priliku oba koristit.
po meni su samo dvije dvojbe: W-Lan ili kamera (naravno moras kupiti karticu od minimalno 1gb da bi se kamera, tj. video isplatila).
w-lan - p990
kamera - n93 + kartica
e sad, tu je i touch screen koji meni u globalu dosta pase, cijela tipkovnica koja je fakat ok (al nista vise od ok)..
ima tu dosta za premisljanje.
mislis kupiti legalno ili putem oglasnika?
P990 je zbilja skup (u dućanu oko 5000-5500kn), ali za tu cijenu mislim da i dosta nudi (veliki touch screen, potpuno funkcionalna i osvjetljena QWERTY tipkovnica, WLAN, dobra kamera...), dok N93 + 1gb kartica (koja je potrebna da bi se iskoristila potpuna mogućnost mobitela i ono za kaj on praktički najviše služi - slikanje i snimanje) dođe sigurno 6500kn s tim da N93 osim toga ne nudi gotovo ništa novo (ostale funkcije imaju i N80, N73 koji su dosta jeftiniji)...
Ne znam, al mislim da se sad N93 ne isplati uzimati, nego radije pričekati da mu padne cijena jer je precijenjen...
Zakaj onda ima P900 (tak mu piše u sigu)? ;D To je isto poslovnjak i ima puno boljih mobitela za zabavu, ako smo kod toga...
:)
hehe, imaš praf, ali možda baš zato čovjek mjenja, zar ne? :)
Da, u pravu si....ali je dečko uzeo samo ova dva na izbor pa pitao ovdje.
No, kako god čovjek je odlučio.
Ma znaš i sam da bih i ja uzeo P990 daleko prije nego tu nokiu, ali to je zato jer mi više treba takav uređaj.
No njemu ne treba...očito. :)
N93i sa 1gb karticom je pravi izbor,ako ti ne smetaju dimenzije.:lmao: :smurf:
Ok ljudi hvala na odgovorima.