Zanima me što je bolje?Što se isplati više kupiti
Printable View
Zanima me što je bolje?Što se isplati više kupiti
jednom riječu K800 . bilo je dosta govora o njemu http://img160.imageshack.us/img160/306/sssrc2.gif
mislim meni je odličan http://img160.imageshack.us/img160/306/sssrc2.gif
Ma nema sta razmisljat k800 sigurno.....
Definitivno K800...
osim ako si baš zagriženi samsungaš i voliš slide mobitele...
K800: prednosti -> puno bolja kamera sa AF i blicom, bolji soft, fizički veći ekran, FM radio, baterija
nedostatci -> dimenzije, ima joystick, dizajn (ali to je subjektivno), slabija rezolucija kod snimanja videa
D600: prednosti -> dimenzije, dizajn (opet subjektivno), preglednik Office dokumenata, TV-out (ali sumnjam da to netko koristi)
nedostatci -> slide mehanizam (može se rasklimati), flat kabel, kamera bez AF, soft...
Definitivno K800... :thumbup:
mislim da bi ovo moglo ići i u usporedbe! pa ako se modu da, nek prebaci
K800, iako volim samsunge, a ne volim SE, odabirem SE, zato sto je po specifikacijama reklo bi se podosta bolji...
Ma definitivno k800,to nije uopče u pitanju.u svemu je bolji,samo kaj je skuplji.
ma mislio sam d 900? SORRY koji je bolji d 900 ili k800 i
Onda d900, moj konacni odgovor... Nekako mi nije bila logicna usporedba gore dva navedena mobitela, al ovo je vec nesto...
Samsung Rulez
k800,d900 je igračkica za šminkiće naspram njega...
Da sada biram, nakon kaj sam imao oba mobitela jako teško bi se odlučio...K800i je zbilja mašina, ali mi izgled nije sjeo...D900 je također mašina i još je k tome lijep, ali ima lošiji fotić, lošiju kvalitetu izrade, lošiju bateriju od D900...zbilja ne znam...
Mislim da bi bilo 51% za K800i i 49% za D900 jer su oba moba zbilja mrak...
evo danas sam detaljno ispitao k800 kod frenda, platio ga 3900 na rate(kad ga sjekirom nisam gađao)i cim sam ga uzeo u ruke odma sam primjetio da je jaaaako neudoban zato sto kad ga drzite kaziprst stoji na onom poklopcu za
kameru, a sto se tice ostalog mobitel je mašina jedino što me zvuk nije oduševio,d900 bi bio moj izbor zato sto je ljepsi i ima vjerojatno najbolji display kao i video,osim n93 naravno
Takoder dajem glas za k800 jer sam vidio uzivo d900 i nije me apsolutno nicime zadivio, eventualno ekranom koji je bolji od k800...:)
Ajde dosta je tanak, ali to je prvenstveno mob za sminkice... :chatter:
ekran nije bolji nego na k800,možda malo življe boje,ali nije bolji...imao sam i jedan i drugi...
Ja bi rekao ovako: izgled d900, sve ostalo k800:chatter:
K800 definitivno
k800i je kompletniji mob sa kvalitetnijim softverom,a d900 je dizajnerski bolji(mnogima je to najvaznije).
moj izbor:k800i!!
U usporedbi D900 i K800, definitivno K800... Bolji blic, FM radio, nije klizni (pa nemože otići flat), bolji soft...
Ako se radi o usporedbi D900 i K800, onda si trebao koristiti "pretraživanje" jer se o tome već dosta govorilo o tim mobitelima, npr: D900 vs K800..., D900 vs K800 vs N73
tako da si svoje pitanje mogo postaviti u nekoj od te 2 teme...
Mislim da bi onda i nalov trebalo promjeniti, a pošto teme već postoje, ovo bi onda moglo ili closed ili prebaciti u neku od teme...
Opet glas za k800,imao sam d900 lijep mobitel i nista....
Definitivno K800 bez dileme.K800 dosada najkompletniji mob od SE-a.Jedino su malo podbacili dizajnom..mogli su to i bolje izvest..posebno pri tome mislim na onu grbu koju ima na straznjem dijelu(onaj poklopac za kameru)..ne znam kolikog je vijeka.Cuo sam od par ljudi da im se stalnim nosenjem u depu malo rasklimao.Ali nemora biti.
ne znam ima li ova usporedba uopće smisla. postoji li disciplina u kojoj je D900 bolji od K800 (osim dizajna,a i to je više subjektivno)? da se ja nađem u toj dilemi,razmislio bih... otprilike sekundu i pol. i onda uzeo K800
Joj kako mi je drago sto tu ljudi normalno razmisljaju!
Koga god ja pitam od ljudi, svi bi uzeli Samsunga, jer 'se zna' da je bolji! I naravno lijepsi.
A da ne govorim o fenomenu Motorole... Razr, pebl i ine bedastoce.
samsung ima neke svoje prednosti,ali u ovoj usporedbi tesko moze protiv K800.:) :kitty:
Samsung je lijep mob, šminkerski, ali po kvaliteti izrade i funkcijama k800 je bolji.