Dvoumim se između kupnji ova dva mobitela. Znam da je d900 super ali nema baš mnogo na forumu o z400 pa vas molim za pomoć. Hvala
Printable View
Dvoumim se između kupnji ova dva mobitela. Znam da je d900 super ali nema baš mnogo na forumu o z400 pa vas molim za pomoć. Hvala
Ako ti ne treba UMTS, bez puno razmišljanja uzmi D900...mobitel je napredniji od Z400 (noviji software, veći zaslon, 3.2MPix kamera sa autofocusom itd.)...
3.0 mpx da budemo precizniji...heh..
d900 bi bio moj odabir,također...
z400 je precijenjen i ispao je kao u istom rangu sa d900 a u biti je u rangu sa d600
Sad, bez obzira da li kamera bila 3.0, 3.15 ili 3.2 MPx, definitivno D900...
Noviji model, ima puno bolju kameru, pogotovo zbog AF-a...
Jedina prednost Z400-ke je sekundarna kamera za video razgovore... ali to ovisi dal ti treba...
D900... :thumbup:
ja sam se isto dvoumio između ta dva modela i uzeo sam z 400. mob je ok samo mi baterija izdrži jedva dva dana. za d900 sam čuo da im je display osjetljiv i zna pucati jer je moby pretranak. imao sam d600 i on je bio super i jedino sto je bolje na z400 je brzina kod downloada i uploada za razliku od ostalih samsunga z400 je puno puno brži a i možeš gledat tv na njemu i to rtl besplatno od 17:45 - 20:00 svaki dan a eurosport i cnn za 5,91 kn - 15 min. slika je odlična.
...zato jer je umts mobitel..ali nije nesto posebno...jedino sto ga je Chelsea reklamirala na televiziji pa se pola njih ufuralo....
UMTS je mala prednost prema onome sto nudi d900.svakako razmisli o d900 ako preferiras samsung.