Nakon sto se spojim na net, nekontrolirano mi rasto upload, bilo surfao ili ne. Vjerujem da se radi o spyweru, koji mi program preporucate da ocistim komp. Osim Ad aware i spy bot jer ne vrijede
Printable View
Nakon sto se spojim na net, nekontrolirano mi rasto upload, bilo surfao ili ne. Vjerujem da se radi o spyweru, koji mi program preporucate da ocistim komp. Osim Ad aware i spy bot jer ne vrijede
Ewido antispyware; bilo je dosta govora o prednostima koje doprinosi uspoređujući ga s ostalim antispyware programima. Iz prve ruke ti mogu reči za svaku preporuku.
ja koristim counterspy.. i dost sam zadovoljan.. nasao je gomilu stvari nakon adwarea
instaliraj si netlimiter i pogledaj tko uploada... ispisat će ti svaki proces i kome idu paketi...
nekuzim kak se nekom to desi...pa daj pazi kaj instaliras.
Ja ne koristi apsolutno nikakav anti spyware / antivirus i nikad nista...
nemojte klikat na "ok" okolo!
pogledaj u net limiteru ko ti sise vezu , pogeldaj path do tog programa i izbrisi ga.
isti se vjerovatno postavio engdje u c/windows ili c/windows/system32 izbrisi ga i od tam.
ak oces bit siguran ipak napravi system restore,ak ti je ukljucen.
Instalirao sam net limiter, ali mi se nece konektat. neznam kaj treba napisati po d login form pa computer i domain