Cuo sam da je u pripremi st60, za sad znam da je jedna razlika od st55 java. Dal ima negdje kakav review i kad bi on po prilici mogao doci i na nase malo trzistence?
Printable View
Cuo sam da je u pripremi st60, za sad znam da je jedna razlika od st55 java. Dal ima negdje kakav review i kad bi on po prilici mogao doci i na nase malo trzistence?
...prvi put čujem...
da to je trebo biti st55i
...aha...pa trebo bi početkom godine,kolko ja znam...
Ne, najavljen je baš model ST60, kojem je najveća razlika što ima Javu (bar što se za sada zna). A trebao bi biti izbačen na tržište negdje iza Nove Godine. Kad točno - a tko zna...
Hvala. Kaj je s data kabelom za te st modele? to bas nije pravi siemens. Dal ima i drugaciji konektor il je to isto ko za S-xx?
bio je najavljan st55 i st55i u isto vrijeme, a posto st55i nije izasao, onda je preimenovan u st60 odn st55i je njegovo tvorniicko ime= Citat =:
Poslao: 3aTmr
Ne, najavljen je baš model ST60, kojem je najveća razlika što ima Javu (bar što se za sada zna). A trebao bi biti izbačen na tržište negdje iza Nove Godine. Kad točno - a tko zna...
nisam čuo da je siemens baš najavljivao st55i službeno...
Koliko sam ja znao bio je najavljen st55 koji je i došao, i kasnije st60, al' dobro može biti; na kraju je to tako i tako svejedno kako se zove...
...konektor je drugačiji nego na drugim Siemensima,zato zaboravi na kabel od M55,S55,C55...jer neće odgovarat...