-
nOKIA n-gAGE
http://web.vip.hr/vlm.vip/ngage.jpg
ajmo sad ljud'ne,recite vi meni iskreno: dal će ova nokija (kad dođe na tržište), prestavljat IKAKVU konkurenciju GBA-u?
naravno,bit će skuplja i tehnološki naprednija (mislim si,ima i mobitel!),al kad padne cijena?uključite se u diskusiju...
-
još neki detalji...
Među šest novih modela koje je Nokia početkom tjedna premijerno predstavila u Muenchenu našao se i N-Gage. Radi se o mobilnom telefonu koji podsjeća na model 5510, ali i na koji uvelike podsjeća na Nintendovu konzolu GameBoy, a čija je bitna značajka podrška naprednim "bežičnim" igrama.
Uređaj podržava i Bluetooth povezivost koja se koristi kao bi igrači, udaljeni do deset metara, mogli igrati "bežične" multiplayer igre bez plaćanje impulsa operaterima.
Nokia N-Gage radi na kombinaciji vlastitog Nokia Series 60 i Symbianovog softvera. Znakovito je da je japanska tvrtka Sega najavila izradu određenog broja naslova prilagođenih upravo ovom modelu.
N-Gage će se na tržištu naći tokom veljače 2003.
-
Ne znam što više razmišljam o ovom modelu nekako mi sve više "sjeda" tj. mlađa populacija bi ga mogla dobro prihvatiti ako i cijena bude odgovarajuća i naravno uz odgovarajuću softversku podršku (čitaj: igrice).
Toliko od mene...
-
mobitel je pljuga najgori od novih nokijinih modela neznam zasto su ga uopce izdali
-
Malo razmislite dizajn ovog aparata podređen je prvenstveno igranju a tek onda ostalom (mislim na svojstva ostalih mob aparata).
Ako ništa drugo oni će ga makar izdati a SE svoj ipak neće...:-/
-
slažem se s dmi-jem!ovo je više konzola nego mobitel!al niste mi još rekli,što mislite,jel konkurencija GBA-u (ako zanemarimo funkciju mobitela)?
-
Definitivno je; ima mogučnost proširenja (koliko sam shvatio MMC kartice) a tu je i tzv. mrežno igranje...:D
-
i to preko blututa!pazi,domet je 10m!koja ludnica!kupiš s frendovima nekolko konzola i razvaljujete se u školi na satu(pod klupom naravno!)->nemojte doslovno shvatit razvaljujete,to je bila metafora...:)napokon su našli neku primjenu tom blututu(uz henzfri)!proričem mu dobru budućnost...:afro:
-
-
Pa normalno da je konkurencije GBA-u ipak je to vise namijenjeno igranju igrica a ne mobitel !! :afro: :rotfl: :afro: