-
Promijena slova na M55
Ovako, pokušao sam promijenti slova (staviti č,ć,š,đ...) i s v_klayom i s layout.me, ali ne ide... Layout.me je cijeli na ruskom, uopće se ne snalazim... Dal se možda može promijenit jezik u engleski? U v_klayu nema INI za m55, pa ne mogu očitat layout iz flasha, ni napravit sam... na netu sam tražio .vkl fajl za m55, ali bez uspjeha... Dali možda ima još neki program za to? Molio bih da ako netko zna, nek pomogne... Unaprijed hvala...
-
Koju verziju v-klay imaš?
-
Onu najnoviju, mislim 2.5, ja mogu sve ostalo radit s njim, ali kad idem u onay keyboard layout, tamo na popisu nema m55...
-
Idi pod options (tipka do ?) i izaberi neki drugi jezik. Imaš i hrvatski ako ti je tako draže...
Za sad V_Klay ne podržava M55 za layout, ali odi na moju stranicu, skini program LAYOUT.ME (imaš ga odma na naslovnoj strani) i s njim samo učitaj svoj .bin fila sa kompjutera i promijeni slova koja hočeš, ili dodaj hrvatska, spremi file i flashaj mob sa tim fajlom.
Samo kad stavioš hrv slova, pa kad pišeš poruku na prvo hrvatsko slovo sa 160 znakova će ti pasti na 70
-
Ma ja sam pitao da li se može promijenit jezik iz layout.me iz ruskog u engleski, a nisam pitao za v_klay... Uspio sam nać ikonicu za otvaranje, otvorio sam .bin, ali izbaci neki eror (koji ja neznam pročitat) i ne otvori ništa.
-
sorry moj bed...
Otvorišprvu ikonicu u redu (za otvaranje), pa odbarešeš svoj bin file...
Gle ja sam probao samo na sl55 i radi, možda M55 nije podržan u zadnjoj verziji još. Nisam siguran.
-
Ti možeš dodati M55 u ini file u V_Klay ako hočeš. pa se probaj malo poigrati s tim....