Dali postoji program za štelanje odnosno nariktavnaje basa, visokog tona na 5.1 sistemu svaki zvucnik posebno da se da poriktat, i da koji tonovi da idu na koje zvucnike?! dali je ko ikad cuo za takva sta?! ako je bio bi jako zahvalan!
Printable View
Dali postoji program za štelanje odnosno nariktavnaje basa, visokog tona na 5.1 sistemu svaki zvucnik posebno da se da poriktat, i da koji tonovi da idu na koje zvucnike?! dali je ko ikad cuo za takva sta?! ako je bio bi jako zahvalan!
Ovako...
To ima i dosta veze kako su zvučnici spojeni i ovisi o samim zvučnicima....
Ali recimo, ja imam Logitech Z5500 i spojeni su na zvučnu s matične....
Imam AC97 drivere i onaj volume control od windowsa... tamo stavim pod odrednicama kvačice na Front, Rear, Sub i Center i smanjujem i pojačavam koji god zvučnik hoću... A ovo s tonovima te baš ne kužim, ali to se da s equalizer-om od npr. AC97 Sound controla (to ja koristim)....
Možda nisam dobro shvatio šta hoćeš..... :jehon:
xear 3d(c-media audio) probaj preko toga
ja imam sound balaster audigy 2, kartica radi fenomenalno, zvucnici su mi us blaster platio komplet bez woofera 5000 kn, pojacalo ako to tako mozemo nazvat je digitalni a/v reciver pineer 6x100w,samo jos moram neki aktivni woofer bolji kupit ovaj je 75w, sad bi htio neki program sa kojim bi jos ljepse mogo postelat nego sa reciverom, reciver ima puno mogucnosti ali je ipak u windowsima prakticnije za radit mi postela svaki zvućnik posebno
Uuuuu...
Ja sam mislil da ti imaš nekaj jeftinije :) . Kaj s karticom nisi dobil nikakav program???
P.S.
Ak si čul možda Z5500, kolko tvoji jače sviraju - otprilike :) ???
jesam al mi se ne svida bas previse tak da...budem posliko jeda dan kad cu stic zvucnike, reciver pa postam slike da ih vidite...ok svira
evo zvucne http://images.creative.com/iss/image...gy2ZS_Prod.jpg