Forum o svemu i svacemu
http://legende.freehostia.com/phpBB2
Printable View
Forum o svemu i svacemu
http://legende.freehostia.com/phpBB2
Muka mi je od ovakvih foruma
U dva dana 3 foruma??? Čoviće, svi ih otvaraju.. Ajde mi reci sada nešto?
Zašto bi netko išao na taj forum, a ne na forum.hr, kad toga svega ima tamo?
Što mu misliš konkurenciju napraviti?
ne,ovo se odnosi samo na to sto je tamo,a na forum.hr,se nalati previse toga,recimo ljudi pricaju o telekinezi i pyrokinezi,kao da to mogu raditi
Napokon da se ovdje pojavi forum koji nije kopija ovoga. Čestitke, makar za trud, ako za ništa drugo.
Hvala,čemu kopirati kada to ne mogu postići,samo kako da to postane forum koji ce ljudi posjecivati i kako da to napravim
Jednostavno, budi zanimljiv. U početku će ljudi doći iz radoznalosti, a ostat će ako im bude zanimljivo. Btw, ona tema u nogometu, moja je, pa to promijeni.
Stavio sam to da ti malo potaknem raspravu. Ljudi obično ne razmišljaju o nogometu na taj način.
zasto kada se nezna tko je to napisao,neka ostane tako
kako da stavi da si ti author kada nemam tu opciju
Trebao bi imati opciju uređivanja teme, ali nije ni bitno, ako pokrene raspravu duguješ mi :beer: ;D
imam samo managment permissions i pruning
Ne zamaraj se time, nije bitno.
svaka čast na trudu,kap što je Šljaka rekao. ostao sam šokiran kad sam vidio novi forum koji ne nalikuje na CM :confused: i ja ću se regat,samo da mogu pisat u sekciji o narodnjacima i Mercedesima :notooth:
Hvala,imas ti forum ili web da ga pogledam
I ja cu se prijaviti na vase forume,samo kazite gdje
pa radim sad jedan forum o konjima,na nagovor par poznanika s Hipodroma. još nije gotov jer treba okupit ekipu adminova i modova,zakupit domenu i nać najisplativiji hosting. dobijete link kad bude spreman
Probaj freehostia.com,
Pohvala na trudu ali u zadnje vrjeme ljudi otvaraju forume ko blesavi misleci neznam što, ali je ovaj forum supre kada sam vidio naslov samo ovo novi forum, vec sam mislio da je o kompovima i mobitelima, od takvih foruma mi je vec zlo ali ovaj forum je dobar.
:) :)
mislim ali covjek se namucio dok ga je sriktao i zato jer napokon jedan normalan forum da nije o kompovima i o mobitelima jer takvih vec ima jako puno
zasto uvijek netko mora kritizirati,ako ti se ne svidja nemoj ici tamo i to je to,
nista osobno - odnosi se na prof.Immortalis
gle..
imao sam jedno 10-ak foruma.. tako sve na free serverima, a 2-3 na ovako placenom serveru.. sada imam jedan na sponzoriranom serveru...
ni jedan mi nije uspio kao ovaj...
pokusao sam svakakve tematike, trudio se.. moja cura me svagdje pratila, i svagdje podrzavala.. 2-3 prijatelja isto.. svi su pokusali dovesti svoje prijatelje/prijateljice na forum.. ali na zalost.. to nista nije zazivjelo...
a tko ce drugi nego prof.Immortalis
i imam pitanje kako je radjen tocno ovaj forum