-
Nokia 3650 huge problem
U HgSpotu sam nabavio SigmaTel USB, infracrveni senzor, eksterni i probao sam spojiti Nokiu 3650 s PC-em. OS je WinME.
Instalirao sam PC Suite for Nokia 3650 zajedno s Modem driverima za Nokiu te Infrared senzor te u mRouter-u namjestio Infrared i COM2 jer oni jedini rade s time da mi kod svih piše Not connected. Uključio sam IC na Nokii i prislonio ga Na USB-IrDa Dongle. U Nokia Connection Manageru se pojavi ime mobitela, i kad se stisne Apply samo se zablokira i nakon nekog vremena pojavi se poruka: Invalid socket (0x8004...), NokiaCL layer. :mad: :mad: :mad:
Isto tako u PC Suite for Nokia 3650 se pojavi ona poruka da se PC Suite koristi prvi put i da se spoji mobiltel, te je ponuđeno OK i Cancel. Stisnem OK no i dalje ništa. U taskbaru se pojavi ona ikona koja pokazuje da je Nokia 3650 in range međutim i dalje se ne može pokrenuti PC Suite. Drugi manji problem je GameInstaller. Naime, kada ga se želi ubaciti u PC Suite, javlja da ga se treba spremiti u Nokia PC Suite 5 Folder. Inače matična je Epox 8RDA+ NForce 2. Ako neko zna nešto više.....
Unaprijed hvala!
-
Ja imam bluetooth i radi skroz super preko pc suite. Kod mene je neki wildcom bluetooth. I ja imam win ME. Kod mene nije htjelo neko vrijeme ali sad radi bez problema
-
Zašto koristiš COM2 ako je IC spojen na USB? Označi samo Infrared.
Ako ti u trayu IC ikona pokazuje da je mob spojen i vidiš ga u Infrared monitoru onda ti je greška u postavkama PCSuitea. Ako ti se telefon i PC uopće ne vide vjerovatno nisi dobro instalirao IC.
-
Ja sam tako radio na laptopu i dobiem istu poruku ali sve radi normalno
-
ja imam isti taj irDA i sa samsungo m sve radi savršeno, točno je ovo što ti vader kaže
-
Ja imam 7650, dakle tu smo negdje, ja ne koristim uopće softver od mobitela za infrared na laptoipu, nego samo označim fileove, desni klik, send to, infrared recipicient, tako ja to radim, e sad, znam da ima neka ffora u softveru di mu kažeš da je mob na infrared
-
Rješenje?
Ako još uvijek imaš istih problema, mislim da ti mogu pomoći jer imam isti mob, a čini mi se i isti infra-red USB. Da uzalud ne pišem u čemu bi mogao biti problem, javi mi se na mail.
:afro:
-
pa piši o čemu se radi tu na forumu, a ne na mail. bit foruma je napisat javno, možda to nekom drugom kasnije još bude od pomoći.