-
Koji scaner kupiti ?!
gledao ja malo po netu i canon 4400f mi se ucini dobrim izborom...uzmem ga ja i bio kod mene DVA dana :)
kao prvo kod skeniranja uz L/R rub je davao zute mrlje...nakon skeniranja cca 10-ak fotki..poceo brljaviti, prekrije fotku hrpom razmljanjih boja...i onda na kraju zaglavi mehanizam za pokretanje svijetla :))
3emty....a kao taj je proglasen za best buy :)
ima on najvecu rezoluciju za tu cijenu...no malo mi je prevelika razlika sto se toga tice u odnosu na ostale..tako da je morala biti neka caka !!
e sad...jel ima netko nekakvih iskustava sa skenerima, pa da mi preporuci nesto sto valja u nekoj razumnoj cjenovnoj klasi...cca do 900kn
-
neznam kako se sad cijene krecu, ja sam prije 3 godine kupio Mustek BEAR PAW CU+ i nikad problema...rezolucija i vise nego dovoljna, oko 400 kn platio...fakat mogu rec da sam jako zadovoljan...
moja preporuka MUSTEK
-
moja preporuka je canon mp 150, MP, to je printer i scaner zajedno kosta cca 600 kn.al ljepo radi svoj poso
-
ja imam CANON LiDE 70 i sve pohvale imam za njega, koristim ga vec godinu dana i punooo je toga iskeniro i nikad nikakvih problema. rezolucija je i vise nego zadovoljavajuca kao i kvaliteta skenirane slike. moja preporuka