Zna li netko kako maknuti postavljeni phonecode na M55?
Postavio ga je frajer od kojeg sam kupio mob, a sad ga se majstor ne sjeca(!). Zvao sam vip i rekli su mi da ga odnesem u servis, ali me zanima mogu li to nekako sam srediti... thanks
Printable View
Zna li netko kako maknuti postavljeni phonecode na M55?
Postavio ga je frajer od kojeg sam kupio mob, a sad ga se majstor ne sjeca(!). Zvao sam vip i rekli su mi da ga odnesem u servis, ali me zanima mogu li to nekako sam srediti... thanks
trebo bi biti neki program za to na netu, potrazi malo
Mžeš to sam srediti jednostavno. Sve što ti treba je neoriginalni data kabel, program Freia build 8 ili M55 tool by p-gsm i to je to.
Ako radiš sa Freiom, ideš pod unlock also saves map; ukucaš SVOJ IMEI i to je to. Lagano klikneš crvenu tipku moba da započne komunikacija i za par sekundi si skinia code. (naravno mob ti je ugašen i preporuča se da izvadiš SIM)
Ako te još nešto zanima, samo pitaj ;)
Programe možeš skinti na http://tau6.cjb.net pod download/utility/unlockers
Da, nazalost :) Imam neoriginalni kabel, skinuo sam programe i sve napravio kako si rekao.= Citat =:
Ako te još nešto zanima, samo pitaj ;)
Kad koristim freiu, nakon sto stisnem crvenu tipku dobijem poruku "boot file is not accepted" i to je sve.
Kad koristim M55 tool ispise mi verziju softwarea, IMEI, phoneID, software flash ID (da li je mozda to to? - sumnjam), i nakon toga "Reading EEPROM.... BAD CRC Repeat adress...".
Nesto mi govori da ipak nesto ne radim dobro :(, imas li jos kakav savjet?
Koju verziju fw-a imaš?
Nekim ljudima program nije radio sa v.11, a nekima je, pa prvo provjeri to, a onda ćemo probati još nešto napraviti ;)