-
Pontifex 2
Imam ovu igru i ne mogu ju nikako proci... Par mostova nikako ne mogu sagraditi... Ako je netko prosao neka mi objasni...
Igra se opcenito radi o gradnji mostova preko odredjenih podrucja, sa odredjenim budzetom i odredjenim materijalima...
Vise o igri na LINK...
Evo LINK sa par screenshot-ova iz igre...
Na pocetku vrlo lagana, a kasnije jako teska... Dosao sam do Medium 3. level i ne znam napraviti sa hidraulikom... (rijesio sam par mostova iz hard i extra, a complex ne mogu ni pokrenuti - nece mi nista spojiti)
...HELP... :wstupid:
(igra naravno ima za skinuti sa www.phazeddl.com)
-
Ne treba vise pomoc... Rjesio sam problem...
-
Ej, nisam vidio temu prije. Ja sam je prosao zamalo cjelu, vise mi se nije dalo igrat.
-
I ja sam vec sad prosao skoro sve, jako malo mi je ostalo i neda mi se vise... Problem je bio u tome sto nisam prije skontao gradjenje spojeva za hidraulike...
-
Hehe, ma meni je igra ono bas cool.
Imas na internetu za nac jos misija. Ja sm ih prosao jos 20tak sto sam ih skinuo.
-
Ma skinio sam i nove mostove i novi patch... Tak da sve je super, samo ona granja sa complex je malo zahtjevnija, cijelo vrijeme treba povlaciti naprijed nazad i tako...
-
Da to mi je complex dokurcilo jer je malo glupo napravljeno kretanje kamere i to.