-
trebam pomoc u vezi M55
dajte pomagajte imam vec 3 puta istu nesrecu s mobitelima-baterija!!!
Evo kupio sam M55 u prodavnici 400km (inace sam iz bosne) i baterija mi traje dan ipo otisao jsam je zamijeniti jednom,i opet mi se isto desava recite zar stvarno toliko traje baterija il bi trebo jos jednom otic da zamijenim :D
-
...u biti baterija ti toliko traje na M55 (nažalost) jer isti nije dobro konfiguriran tj. nije dobro tvornički izbalansiran rad telefona i jakost baterije...
Ne ostaje ti drugo nego da ga takvog koristiš uz male uštede (iskopčaj si sve nepotrebno i gasi ga noću)...
-
moji prijatelji na C55 imaju istu bateriju i na A 55 i njima traje oko 4-5 dana a meni dan ipo stvarno to meni smisla nema onda ovaj mobitel stvarno sux-a :(
-
Meni traje baterija po 4-5 dana... Da li si je prvi put punio 10 ili više sati? Dali si puno igrao igre na mobu?
-
da,ali c55 nema ekran u boji... A i bitno je prvo punjenje...
-
ne,napunio ga jednom do kraja i onda ga istrosio pa onda 2 puta zaredom 12 sati...... Jesam li lose uradio? Ak jesam recite mi kako treba da odem u servis da mi zamjene bateriju....
-
...baterija ti se u biti formira od tjedan dana pa nekad ti treba i mjesec dana da bi se ispravno formira (jest' da će neki sad skočiti na ovo ali uvjerih' se sam)...
Sve zavisi koliko koristiš mob...
Probaj ga napuniti i ne koristiti pa vidi koliko je aktivan...
-
i sta mi sad predlazete, da zamjenim za novu bateriju i pocnem je iznova formirat ili da nastavim sa ovom???
Ja mislim da je smijesno i prosto nemoguce da mi ovoliko traje nisam bezveze potrosio ovolike pare.... Recimo kad god pricam sa curom oko 40-50 min potrosi mi se 1 crtica i tako svaki put ,al eto ako znate odgovor recite mi jer planiram sutra da odnesem u servis da mi dadnu drugu bateriju...
-
zavisi ti trajane baterije i o kvaliteti signala. Ako ti je slab signal mobitel će više trošiti bateriju i obratno...
-
...pa meni npr. traje max. 2 dana i to me ne zabrinjava...tvoja možda nije u redu...ne znam...
-
Gledaj ovako za monokromatski ekran važi svaka minuta razgovora, osvjetljenja, traženja mreže i sl. 15 minuta manje na čekanju. Za ekrane u boji ovo se povećava. Sad ti vidi koliko si aktivan na mobitelu, pa to pomnoži sa 15 i vidjet ćeš koliko bi ti baterija trajala. Za 40-50 minuta pričanja potrošiš najmanje 600-750 minuta čekanja. Znači više od 10 sati i tako više puta...
-
Ja trenutno imam obican mob ne u boji.Kaj to znaci da ak kupim recimo M55 ce mi mob izdrzat 2 dana i to sa gasenjem prek noci?pa to je onda uzas!
-
Meni zna izdržat, ako ne igram igre, ne zovem puno, nego samo napišem par poruka na dan i ak je signal do kraja, i po 7-8 dana, inače uz malo intenzivniju upotrebu 4-5. Gasim ga po noći.