kako to iskljucit na moto e1000. jel netko zna, taj 2.5 mi nist ne treba kao ni gprs...
Printable View
kako to iskljucit na moto e1000. jel netko zna, taj 2.5 mi nist ne treba kao ni gprs...
hvala. valjda :thumbup:
opet mi se to javlja. iskljucim i pocne mi zvuncik od kompa krcat (trazi nest) i onda nađe i opet se to pojavi???
jel moze jos netko pomoc...
zelim iskljucit taj gprs i taj 2.5 G ...
2.5G nemožeš isključi to je gsm mreža možeš samo 3g a gprs također....
Kao prvo zvucnik compa krci svima jerbo je to normalno kad uredjaj kao mob trazi signal! Drzi mob pokraj compa nazovi se sa drugog telefona i opet i uvijek ce ti krcat zvucnik! A zbog cega ti smeta GPRS? Jel ti se ne svidja znak koji je na displeyu ili si mislio da je to razlog krcenja :funny:
ma znam da krci, nisam neki telac da sam toliko glup samo kazem sta se događa izelim to iskljucit. nisat vise. ne treba ni gprs nesto ni 2.5g,
ui ne krci kao sto ti stize poziv ili sms nego nekako divlje (ali to nije vazno).
samo to zelim iskljucit.
jel zna netko ???
2.5 ne mozes iskljuciti jerbo je to nasa mreza a gprs odi u postavke preglednika i na web sesije makni kvacicu tj iskljuci gprs
Najbolje ti je da posaljes PM GoGs-u on ti je maher za E1000
gle imam e 1000 i znam sta pricam odi samo iskljuci si 3g i sikljuci si AGPS i nista vise ti nije potrebno...3g sa ovim sto sam gore naveo a AGPS u podesavanjima pa status telefona..tamo ti treba biti opcija..ak je nema preko kompa je moras ukljucit...Za bateriju su kobni 3G i AGPS i nista vise...
samo se prebaci frekvencijsko područje na europa/azija.
podešenja-->mreža-->postava mreže-->frekv.područje-->europa/azija
AGPS se isključuje: podešenja-->status telefona-->AGPS usluga (isključeno)
GPRS- samo pobriši sve web sesije NAPOMENA: PRVO NAPRAVITI BACKUP ISTIH
ili skini program mss tamo imaš ociju da to isključiš to je i meni bilo na v360
Pa ak ti smeta onaj zvuk kad je mob kraj radia jednostavno ga prebaci na 3g i na toj frekvenciji zvcnik ne reagira ;)
evo ovako... napravim ono sa prebacivanjem mreže na eu/azija i sam ponovo to upali...
AGPS nikad od vas nisam trazo da ugasim jel to znam (procitajte naslov ---gprs) onaj sugavi znak sa 2 plave strelice.
gprs cu kasnije jer nisam jos spojio mob sa compom, nece mi pravilno instalirat driver pst 7.2 pa nest zajebava.,..
da znam,, ali ne zeli mi komp uopce nac mobitel preko kabela... tako da nemam vezu komp mob.... to me muci... pa mi ni ne vrijedi p2k tools...
i ručne postavke mi stoje jos od prije...
imas li 2.9 drivere instalirane?
Odi na http://www.bluedevil.com.hr/dl.asp?cmd=6&cid=78 regaj se i skini taj program neka ti makne sve P2k drivere koji su ti se krivo instalirali pa skini 2.9 drivere stavi ih na jedno mjesto npr. C:/ My Documents spoji mob sa compom i kad te trazi drivere posalji nek ih uzme od tamo gdje si spremio 2.9 i tako sva 4 puta i onda pokreni P2k Tools
riješit cu uskoro problem.... u tijeku mi je prebacivanje broja na teletinu...
kad stavim teletovu karticu 2.5g postane 2g i gprs nestane....